Σιδηροδρομικός υπάλληλος «βούταγε» μεταχειρισμένες μπαταρίες για να συμπληρώνει το εισόδημά του!

Τον έπιασαν επ' αυτοφώρω να τις κλέβει από αποθήκη του ΟΣΕ

Must Read

«Στα πράσα» πιάστηκε από τους συναδέλφους του ένας σιδηροδρομικός υπάλληλος, να κλέβει μεταχειρισμένες μπαταρίες από αποθήκη του ΟΣΕ, το βράδυ του Σαββάτου στη Λάρισα.

Οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν χωρίς δεύτερη σκέψη το περιστατικό στην Αστυνομία και διαπιστώθηκε πως ο 58χρονος μεταπωλούσε τα κλοπιμαία σε επιχείρηση περισυλλογής ηλεκτρικών συσσωρευτών, θέλοντας να ενισχύσει το εισόδημά του!

Σύμφωνα με την έρευνα που ακολούθησε από τους άνδρες της Ασφάλειας, στο διάστημα από τις 11 Αυγούστου έως τις 19 Σεπτεμβρίου ο 58χρονος είχε εισβάλει άλλες πέντε φορές στην αποθήκη του ΟΣΕ, απ’ όπου άρπαξε συνολικά 29 μπαταρίες και τις διέθεσε στην ίδια επιχείρηση αντί 300 ευρώ. Η τελευταία του κλοπή έγινε το περασμένο Σάββατο, οπότε εισέβαλε στην αποθήκη, άρπαξε επτά μπαταρίες και τις πούλησε στην ιδιωτική εταιρία αντί 100 ευρώ.

Η συγκεκριμένη αποθήκη ήταν καλά φυλασσόμενη και για τον λόγο αυτόν απαιτούνταν κάρτα εισόδου από κάθε υπάλληλο, ενώ στον χώρο υπήρχε και κάμερα ασφαλείας, η οποία κατέγραψε τη δράση του 58χρονου.

Kλοπή δημόσιας περιουσίας

Από το σύνολο των κλοπιμαίων βρέθηκαν οι τελευταίες επτά μπαταρίες, οι οποίες αποδόθηκαν στον οργανισμό, ενώ κατασχέθηκαν και τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του 58χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη για κλοπή δημόσιας περιουσίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This