Σούζαν Ίτον: Το γράμμα που έστειλε ο δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου στην οικογένειά της

Μετανιωμένος δηλώνει ο δολοφόνος της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον.

Must Read

Ένα μήνα μετά τον βιασμό και τη φρικτή δολοφονία της άτυχης γυναίκας τον Αύγουστο του 2019, ο 28χρονος δολοφόνος Γιάννης Παρασκάκης, έγραψε ένα γράμμα, μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης, προς την οικογένεια της αδικοχαμένης γυναίκας, αναφέροντας πως έκανε «μεγαλύτερο λάθος» της ζωής του.

«Bασάνισα με άθλιο τρόπο το άψυχο σώμα της. Έκανα μεγάλο λάθος, δεν είχα τον έλεγχο του εαυτού μου. Ήμουν υπό την επήρεια κάποιου άλλου είδους μορφής ενέργειας που είχε μπει μέσα μου από παλιότερα. Θέλω να τιμωρηθώ, να νιώσω τον πόνο που προκάλεσα», αναφέρει χαρακτηριστικά στο γράμμα.

Όπως μεταδίδει το zarpanews.gr, ο δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου, έχει προσπαθήσει να στείλει κι άλλα γράμματα στην οικογένειά της, μέσω του πατρικού του, το οποίο βρίσκεται στο Μάλεμε Χανίων, η οικογένειά του όμως αποφάσισε να μην τα στείλει στην οικογένεια της αδικοχαμένης γυναίκας.

Παράλληλα, τη δική της συγνώμη είπε η μητέρα του 28χρονου δολοφόνου, Μαρία Παρασκάκη, μέσω της γερμανικής εφημερίδας «Bild», προς την οικογένεια της Σούζαν ίτον για το αβάσταχτο βάρος που σηκώνει μετά τον άδικο χαμό της.

«Λυπόμαστε πολύ. Λυπάμαι πραγματικά για ό,τι συνέβη. Υποφέρουμε και εμείς. Φυσικά η πλευρά της άλλης οικογένειας υποφέρει περισσότερο, γιατί έχασαν κάποιον. Αλλά και εμείς είμαστε διαλυμένοι. Εγώ προσωπικά είμαι συντετριμμένη. Σε ποιον αρέσει να τον λένε μητέρα δολοφόνου; Ή οικογένεια δολοφόνου;»,

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This