EcoHeat: Η ολοκληρωμένη λύση από τον ΗΡΩΝA για Φυσικό Αέριο στο σπίτι

Must Read

  • 24μηνη άτοκη χρηματοδότηση από 59 €/μήνα
  •  Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για νέα σύνδεση
  • Αντικατάσταση παλαιού λέβητα με νέο

Το νέο πρόγραμμα «EcoHeat» του ΗΡΩΝΑ παρέχει μια οικονομική και ολοκληρωμένη λύση σύνδεσης κατοικιών στο Φυσικό Αέριο, μέσω 24μηνης άτοκης χρηματοδότησης για εγκατάσταση νέου εξοπλισμού αλλά και αντικατάσταση παλαιού λέβητα.

Το «EcoHeat» ανήκει στη νέα σειρά υπηρεσιών «EcoLife» που σχεδίασε ο ΗΡΩΝ, με στόχο την προώθηση της «πράσινης» ενέργειας και την προτροπή των καταναλωτών για τη χρήση «καθαρότερων» μορφών ενέργειας. Χάρη στο νέο πρόγραμμα, τα νοικοκυριά αποκτούν εύκολα πρόσβαση στο Φυσικό Αέριο, το φιλικότερο προς το περιβάλλον καύσιμο, πετυχαίνοντας έως και 65% εξοικονόμηση σε σχέση με άλλες μορφές ενέργειας.

Ειδικότερα, ο ΗΡΩΝ, μέσω του EcoHeat, αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες για την πρόσβαση των οικιακών πελατών στο Φυσικό Αέριο:

1. Εγκατάσταση και έναρξη λειτουργίας όλου του απαραίτητου εξοπλισμού για νέες συνδέσεις

2. Αντικατάσταση του παλαιού λέβητα με σύγχρονους λέβητες συμπύκνωσης τελευταίας γενιάς

Επιπρόσθετα, το «EcoHeat» παρέχει:

  • Άτοκη 24μηνη χρηματοδότηση
  • Δωρεάν υπηρεσίες αυτοψίας και προσφοράς στο χώρο του πελάτη
  • Μεγάλη ευελιξία επιλογής λέβητα συμπύκνωσης τελευταίας τεχνολογίας
  • Διευρυμένη εγγύηση εξοπλισμού
  • Τεχνική υποστήριξη μέσω εξειδικευμένων συνεργατών
  • Υποβολή αίτησης και άμεση επεξεργασία του αιτήματος μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας

Το νέο πρόγραμμα EcoHeat δίνει τη δυνατότητα στους οικιακούς καταναλωτές να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο οικονομικά πακέτα άτοκης χρηματοδότησης εξοπλισμού “Economy” & “Premium”, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και το κόστος του λέβητα.

Τα πακέτα χρηματοδότησης ξεκινούν από 59€ και καλύπτουν τις δαπάνες για προμήθεια, μεταφορά, τοποθέτηση και εγκατάσταση εξοπλισμού καθώς και όποιες εργασίεςαπαιτούνται για τη μηχανολογική μελέτη, την έναυση αλλά και την ενεργοποίηση της εγκατάστασης Φυσικού Αερίου.

Ο ΗΡΩΝ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Η κορυφαία εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας πρωταγωνιστεί σε αυτές τις δράσεις, αναπτύσσοντας προϊόντα και υπηρεσίες παροχής «πράσινης» και «καθαρής» ενέργειας.

Σχετικά με τον ΗΡΩΝΑ

Ο ΗΡΩΝ αποτελεί τον 1ο ιδιώτη που δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα, στην παραγωγή και προμήθεια ενέργειας. Λειτουργεί 2 μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο στην Βοιωτία συνολικής ισχύος 582MW. Περισσότεροι από 210.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται τον ΗΡΩΝΑ για την προμήθειά τους σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο. Η μετοχική σύνθεση του ΗΡΩΝΑ είναι εγγύηση εμπιστοσύνης και αποτελείται από:

– τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, τον μεγαλύτερο Έλληνα επενδυτή σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας παγκοσμίως

– την ENGIE, έναν από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους παραγωγούς και προμηθευτές ενέργειας παγκοσμίως με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες στον κόσμο

– την QATAR PETROLEUM, την κρατική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου του Κατάρ που πρωταγωνιστεί στην αγορά φυσικού αερίου διεθνώς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This