Ξανά στο ειδώλιο νεαρός που «έφαγε» 30 μήνες, επειδή έδειρε συνομήλικό του για ένα online παιχνίδι!

Το θύμα πρόσβαλλε επανειλημμένα τον δράστη για τις επιδόσεις του στο εν λόγω παιχνίδι

Must Read

Στις αρχές Νοεμβρίου αναμένεται να καθίσει ξανά στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Δωδεκανήσου ένας 25χρονος, που κατηγορείται ότι προκάλεσε βαριά τραύματα σε έναν συνομήλικό του με αφορμή ένα… διαδικτυακό παιχνίδι!

Το περιστατικό συνέβη στις 5 Νοεμβρίου 2015 σε ένα χωριό της δυτικής Ρόδου, όταν ο κατηγορούμενος έδειρε άγρια τον άτυχο νεαρό. Το αιμόφυρτο θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ ο 20χρονος -τότε- δράστης συνελήφθη στην Ιαλυσό της Ρόδου και του ασκήθηκε δίωξη για βαριά σωματική βλάβη με ενδεχόμενο δόλο.

Όπως είχε δηλώσει στην ανακρίτρια, όλα ξεκίνησαν με αφορμή ένα παιχνίδι που έπαιζε διαδικτυακά μαζί με μια παρέα, στην οποία ήταν και το θύμα με το οποίο δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις. Τότε ο παθών άρχισε να προσβάλλει τον κατηγορούμενο για τις επιδόσεις του στο παιχνίδι, αλλά δεν σταμάτησε εκεί, αφού δεν δίστασε να του στείλει και μηνύματα στο κινητό, βρίζοντας εκείνον και την οικογένειά του!

Τον προκάλεσε

Το γεγονός έφτασε τον 25χρονο στα όριά του, με αποτέλεσμα το μεσημέρι της 5ης Φεβρουαρίου να πάει να βρει τον συνομήλικό του, αποφασισμένος να δώσει τέλος στην προσβλητική συμπεριφορά του. Βέβαια, ξεκαθάρισε στην ανακρίτρια ότι δεν είχε πρόθεση να τον χτυπήσει, αλλά το θύμα τον προκάλεσε να βγουν έξω να «λογαριαστούν».

Η δίκη σε πρώτο βαθμό έγινε το καλοκαίρι του 2018 και το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου που έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο, του επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 μηνών με τριετή αναστολή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This