Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και τα κοτόπουλα Πίνδος! Τριήμερο λουκέτο στις εγκαταστάσεις

Must Read

Κλειστές για ένα τριήμερο θα μείνουν οι εγκαταστάσεις του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Πίνδος», καθώς η διοίκηση αποφάσισε να αναστείλλει την λειτουργία τους,  προκειμένου να γίνει απολύμανση στους χώρους μετά από κρούσματα κορωνοϊού μεταξύ των εργαζομένων.

Το κλείσιμο της μονάδας έκανε γνωστό ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Μέχρι στιγμής από κανέναν επίσημο φορέα δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων, ενώ από την Διοίκηση του Πτηνοτροφικού δεν έχει εκδοθεί καμία επίσημη ανακοίνωση.

Σε όλες τις εγκαταστάσεις θα γίνουν εκτενείς απολυμάνσεις και το προσωπικό θα επιστρέψει αφού πρώτα υποβληθεί σε τεστ υπό την εποπτεία του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This