Άγριο ξύλο με μπουνιές ανάμεσα σε καταστηματάρχες στα Χανιά – Τραυματίστηκε ηλικιωμένη (video)

Η ηλικιωμένη γυναίκα προσπάθησε να τους χωρίσει

Must Read

Απίστευτες σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν στη Δημοτικής Αγοράς Χανίων όταν δύο καταστηματάρχες πιάστηκαν στα χέρια!

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, οι δύο άνδρες φαίνεται να λογομαχούν και στη συνέχεια να λύνουν τις διαφορές τους με άγριο ξύλο, μπουνιές και κλωτσιές , μέρα μεσημέρι, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πελατών.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα προσπάθησε να χωρίσει τους δύο εξαγριωμένους επαγγελματίες οι οποίοι είχαν βγει εκτός εαυτού, όμως εκείνοι δεν πτοήθηκαν, με αποτέλεσμα να την ρίξουν κάτω και να την τραυματίσουν. Η θαρραλέα ηλικιωμένη που προσπάθησε να χωρίσει τους δύο άντρες ακούγεται να σφαδάζει από τον πόνο.  

Το συμβάν σχολίασε ο Πρόεδρος Συλλόγου Καταστηματαρχών Δημοτικής Αγοράς Χανίων, Παναγιώτης Κλειδαράς, στο zarpanews.gr, το οποίο έφερε στη δημοσιότητα το βίντεο από το περιστατικό που συνέβη την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου: «Δεν μπορεί να στιγματίζονται 60 καταστηματάρχες, επειδή κάποιοι – κακώς – έλυσαν τις διαφορές τους με αυτόν τον άκομψο τρόπο. Περιστατικά συμβαίνουν δυστυχώς και πέριξ της Αγοράς, με παραβατικότητα, με κλοπές υαλοκαθαριστήρων, με τουρίστες αλλά κανείς δεν ασχολείται».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This