Δωρεά 2.000 ιατρικές μάσκες στους εργαζόμενους των ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης από τον οργανισμό Μαλλιάρης-Παιδεία

Η παράδοση - παραλαβή των υψηλής ποιότητας ιατρικών μασκών έγινε στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ στην Πυλαία

Must Read

Ο οργανισμός «Μαλλιάρης-Παιδεία» συνεχίζει τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, δωρίζοντας 2.000 ιατρικές μάσκες υψηλής ποιότητας στο Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ-2 Θεσσαλονίκης.

Η παράδοση του υλικού έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου, από τον εκδότη κ. Αντώνη Μαλλιάρη, στον Πρόεδρο του σωματείου κ. Πρόδρομο Δεβελόγλου, στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ στην Πυλαία, παρουσία μελών του δ.σ. και στελεχών του Εθνικού Κέντρου.

«Η συγκεκριμένη προσφορά στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ είναι, εκτός των άλλων, μια έκφραση ευχαριστηρίων για τις μάχες που δίνουν καθημερινά, στην αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών και για τη διάσωση της ζωής συνανθρώπων μας», υπογράμμισε ο κ. Μαλλιάρης, προσθέτοντας «θα είμαστε πάντα δίπλα σας, υποστηρίζοντας το έργο σας, όσο μπορούμε».

Ο κ. Δεβελόγλου, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Οργανισμό και προσωπικά τον κ. Μαλλιάρη για την προσφορά και περιέγραψε τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες ασκούν το λειτούργημα τους.

Εκτός από τις μάσκες, ο κ. Αντώνης Μαλλιάρης χάρισε στο σωματείο 30 οδηγούς πόλης, σπιράλ, δέκα ημερολόγια 2021 με θέμα «Η επανάσταση του 1821» και δέκα αντίτυπα του βιβλίου «Πρώτες Βοήθειες και Βασική Υποστήριξη Ζωής (ΚΑΡΠΑ)», των εκδόσεων Μαλλιάρης-Παιδεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This