Ιδιοκτήτης καφενείου στο Βόλου κλείδωσε έξω τους αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο

Must Read

Αντιμέτωποι με έναν…ετοιμοπόλεμο ιδιοκτήτη καφενείου βρέθηκαν οι άνδρες της Αστυνομίας στο Βόλο, οι οποίοι προσέγγισαν το κατάστημα σήμερα τα ξημερώματα μετά από καταγγελία πολίτη, ότι παρέμενε ανοιχτό μετά τις 12 και όταν πήγαν να περάσουν μέσα, εκείνος τους έκλεισε την πόρτα στα μούτρα!

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο που βρίσκεται το καφενείο, ωστόσο, ο ιδιοκτήτης δεν τους άνοιγε. Χρειάστηκε περίπου μία ώρα αναμονής, έως ότου ο ιδιοκτήτης πειστεί να ανοίξει την πόρτα του καταστήματος, το οποίο φέρεται να λειτουργούσε παρά την απαγόρευση λόγω του ωραρίου.

Ο 35χρονος ιδιοκτήτης, τελικά συνελήφθη για απείθεια και του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ, καθώς και τριήμερο λουκέτο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This