Άνδρας στο Αγρίνιο τραυμάτισε με μαχαίρι δύο γυναίκες

Must Read

Πανικός επικράτησε σήμερα το πρωί σε κεντρκό δρόμο της πόλης του Αγρινίου, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε σε δύο γυναίκες με ένα μαχαίρι.

Όλα άρχισαν όταν ο 39χρονος άνδρας, μαχαίρωσε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους δύο γυναίκες σε σπίτι επί του πεζόδρομου, κοντά στη Μητρόπολη και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο Καραϊσκάκη. Μάλιστα, επιχείρησε να επιτεθεί και σε μία τρίτη γυναίκα, η οποία όμως πρόλαβε και ξέφυγε.

Οι δύο γυναίκες ηλικίας 39 και 16 ετών, τρομοκρατημένες, έτρεξαν προς το δρόμο ζητώντας βοήθεια. Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ λίγες στιγμές αργότερα έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες πέρασαν χειροπέδες στον 39χρονο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τις δύο γυναίκες στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Όπως έγινε γνωστό, η 39χρονη έχει τραύματα στην κοιλιακή χώρα ενώ η 16χρονη έχει ελαφρύ τραύμα στο χέρι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This