Κορωνοϊός: Φαντάσματα βγήκαν παγανιά στις Σέρρες μόλις έφυγε ο Χαρδαλιάς!

Must Read

Είδαν και απόειδαν οι κάτοικοι στις Σέρρες με τα αυστηρά μέτρα που τους επιβλήθηκαν μετά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. 

Έτσι, με μπόλικη δόση χιούμορ, δυο νεαροί ντύθηκαν φαντάσματα και βγήκαν, από νωρίς το απόγευμα,  παγανιά στο κέντρο της πόλης των Σερρών, «αποδεικνύοντας» ότι πλέον μέχρι και τα φαντάσματα βγαίνουν νωρίτερα στην πόλη λόγω της COVID-19.

Οι φωτογραφίες, μάλιστα, που έφερε στην δημοσιότητα το τοπικό σάιτ «infonews24.gr» έγιναν μέσα σε λίγη ώρα viral στο διαδίκτυο.

Υπενθυμίζεται ότι, την  αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας από τους πολίτες των Σερρών, ειδικά τους νέους, ώστε να αποφευχθεί η μεγαλύτερη διασπορά του ιού και το ενδεχόμενο ενός lockdown ζήτησε χθες από τους κατοίκους της πόλης, στην οποία παρατηρείται μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Χαρδαλιάς

Οι Σέρρες βρίσκονται στο επίπεδο 3 (αυξημένης επιτήρησης) στο Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς «η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Υπάρχει επιθετική έξαρση στην περιοχή – έχουμε 239 ενεργά κρούσματα αυτή τη στιγμή, με τη συντριπτική τους πλειοψηφία να εντοπίζεται στο Δήμο Σερρών, αλλά με μεγάλες μετακινήσεις και στους όμορους Δήμους. Έχουμε 442 στενές επαφές υψηλού ρίσκου οι οποίες είναι απομονωμένες». Ο υφυπουργός κάλεσε τον κόσμο να εφαρμόζει τα μέτρα και τόνισε ότι θα γίνουν ακόμα πιο εντατικοί οι έλεγχοι και οι δειγματοληψίες ενώ δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε καταστάσεις ανομίας. «Και σε όλη αυτή την προσπάθεια, οι σύμμαχοί μας είναι οι νέοι άνθρωποι», επεσήμανε θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα προς τη νεολαία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This