Διοικητής Α.Τ. που έχει κορωνοϊό τα ισοπέδωσε όλα! Έσπασε την καραντίνα και την απαγόρευση κυκλοφορίας

Must Read

Όχι απλά παραβίασε όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό, αλλά έθεσε σε κίνδυνο και την δημόσια υγεία, ένας διοικητής αστυνομικού τμήματος της Αττικής!

Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν τις τελευταίες ώρες ένα άκρως εξογιστικό περιστατικό παράβασης υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να γλεντάει σε μαγαζί νυχτερινής διασκέδασης στον Πειραιά… τα ξημερώματα του Σαββάτου!

Σύμφωνα με το newsit.gr, κατά τη διάρκεια περιπολίας αστυνομικών για παράβαση ωραρίου στον Πειραιά, εντοπίστηκαν ένα μπαρ και δυο καφετέριες σε κοντινές αποστάσεις τα οποία είχαν παραβιάσει το ωράριο λειτουργίας και το όριο πελατών. Όταν οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο προσωπικών στοιχείων, έπεσαν πάνω στον Διοικητή ο οποίος μάλιστα οργισμένος, τους απάντησε ότι θα υπερασπιστεί στο δικαστήριο τον ιδιοκτήτη του μπαρ γιατί ο έλεγχος ήταν παράτυπος. 

Θετικός στον κορωνοϊό

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα μέσω των τερματικών του περιπολικού και διαπίστωσαν ότι ο αξιωματικός βρισκόταν σε άδεια ειδικού σκοπού, ενώ όταν τον ρώτησαν για ποιο λόγο έλαβε άδεια, εκείνος τους έδειξε έγγραφο το οποίο βεβαίωνε ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό και του είχε επιβληθεί καραντίνα 14 ημερών. 

Και δεύτερος αστυνομικός

Τελικά, ο Διοικητής έλαβε πρόστιμο των 150 ευρώ για παραβίαση ωραρίου και 3.000 ευρώ για μη τήρηση όρων καραντίνας. Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο ίδιο μπαρ, διασκέδαζε ακόμα ένα αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα του Πειραιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This