Απίστευτο! Ένα ολόκληρο χωριό στην Κρήτη έπαθε αλλεργία

Must Read

Ανησυχία και έντονο προβληματισμό προκαλεί στους κατοίκους χωριού του δήμου Μαλεβιζίου Κρήτης, το γεγονός ότι όλοι εμφάνισαν αλλεργία μετά το λιομάζωμα.

Όπως αποκαλύπτουν οι ίδιοι, πάνε να μαζέψουν τις ελιές τους και επιστρέφουν στο σπίτι με εξανθήματα στο σώμα τους. Την υπόθεση αποκάλυψε η «Κρήτη ΤV», με τους αγρότες να λένε πως έχουν αναζητήσει απαντήσεις τόσο σε γεωπόνους όσο και σε δερματολόγους, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχουν λάβει μία συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη απάντηση, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν! Οι αγρότες στο χωριό κάνουν τις δικές τους υποθέσεις, λέγοντας πως πρόκειται είτε για ακάρεα από τη σκόνη της ελιάς, είτε για τσιμπήματα από παράσιτα του δέντρου. Οι αγρότες ζητούν επίσημες απαντήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς κυριαρχεί ο φόβος αλλά και ο κίνδυνος οι ελιές να μείνουν αμάζευτες και σε μια ελαιοκομική περίοδο η οποία χαρακτηρίζεται αρκετά καλή για την ευρύτερη περιοχή.

Αυτό που ζητούν είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν σε αυτοψία στην περιοχή, προκειμένου να διαπιστωθεί η πηγή του κακού, ώστε στη συνέχεια να παρθούν τα αναγκαία μέτρα προστασίας για τους αγρότες. Για το πρωτοφανές αυτό περιστατικό ενημερώθηκε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, με αρκετούς αγρότες να κρατούν στάση αναμονής για το λιομάζωμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This