Απαράδεκτο χιούμορ από κωμικό για τον σεισμό στην Σάμο, προκαλεί κύμα οργής

Must Read

Ο γνωστός κωμικός που μάλιστα ήταν διορισμένος και στην ΕΡΤ, Σίλας Σεραφείμ, με ένα απαράδεκτο χιουμοριστικό σχολείο αναφορικά με τον σεισμό στην Σάμο που ήδη προκαλεί θρήνο λόγω των δύο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους, έχει εξοργίσει τους χρήστες του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα ο κωμικός απάντησε στο μήνυμα του ανεκδιήγητου Βαρουφάκη ο οποίος εξέφρασε την αλληλεγγύη του στην Σμύρνη αλλά ξέχασε την Σάμο. Λίγο μετά βέβαια το κόμμα έβγαλε νέα ανακοίνωση όπου θυμήθηκε και το ελληνικό νησί που χτυπήθηκε κυρίως από τον σεισμό.

Το σχόλιο – απάντηση όμως του Σίλα Σεραφείμ, προκάλεσε σεισμό στο διαδίκτυο με δεκάδες οργισμένα σχόλια χρηστών που εκφράζουν την οργή του για την έμπνευση του να κάνει χιούμορ πάνω σε μία τραγωδία με νεκρούς.

Δείτε το απαράδεκτο σχολείο του Σίλα Σεραφείμ:

Το απαράδεκτο σχόλιο για τον σεισμό στη Σάμο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This