Άγνωστοι πήραν σπρέι και γέμισαν την Κοζάνη με μηνύματα και σύμβολα του… Σατανά!

Οι κάτοικοι ζητάνε να εντοπιστούν οι δράστες, προκειμένου να καθαρίσουν ό,τι έχουν γράψει

Must Read

Ένα… θρίλερ ζει η Κοζάνη, η οποία βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού, αλλά, όταν «ξύπνησε» χθες το πρωί, είδε τη μισή πόλη να είναι βαμμένη με τα συνθήματα «θρίλερ» και «666», γραμμένα με κόκκινο και μαύρο σπρέι, ενώ ζωγράφισαν και πεντάλφες!

Οι βάνδαλοι έγραψαν με σπρέι σε βιτρίνες ξενοίκιαστων καταστημάτων, σε τοίχους πολυκατοικιών και σε άλλα σημεία της πόλης τη λέξη και τα σύμβολα που παραπέμπουν στον σατανισμό.

Ουδείς γνωρίζει προς το παρόν τι ήθελαν να πουν οι… ποιητές και εάν όντως υπάρχουν σατανιστές πίσω από αυτή την κίνηση ή απλώς κάποιοι σπάνε πλάκα, κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει.

Να θυμίσουμε ότι η Κοζάνη έχει τεθεί σε lockdown, καθώς βρίσκεται στο επίπεδο 4 του επιδημιολογικού χάρτη, και ο κόσμος ζητάει να εντοπιστούν οι… καλλιτέχνες, ίσως από κάμερες που έχουν καταγράψει τις κινήσεις τους, προκειμένου να καθαρίσουν ό,τι έχουν γράψει. Είναι αλήθεια ότι πρόκειται για καταστροφές σε μαγαζιά τα οποία είναι κλειστά λόγω Covid-19. Όταν επιτραπεί η λειτουργία τους και ανοίξουν, οι ιδιοκτήτες τους θα πρέπει να βρουν τον τρόπο -και τα χρήματα- ώστε να καθαρίσουν τις τζαμαρίες και να βάψουν τους τοίχους.

Μεγαλοπρεπές μπλοκάρισμα

Εκείνο που προκαλεί απορία και αγανάκτηση είναι το γεγονός ότι πριν από λίγες ημέρες ορισμένοι Έλληνες πήραν την 28η Οκτωβρίου τις ελληνικές σημαίες και βγήκαν στους δρόμους για να ξυπνήσουν το συναίσθημα του Έλληνα πατριώτη, ωστόσο δέχτηκαν παρατηρήσεις και τελικά ένα μεγαλοπρεπές «μπλοκάρισμα» από την Αστυνομία, που δεν τους επέτρεψε να κάνουν τη βόλτα τους στην πόλη με τα αυτοκίνητά τους και τις ελληνικές σημαίες.

Αυτούς που γέμισαν την Κοζάνη με συνθήματα στους τοίχους δεν μπορούν να τους βρουν; Αυτό αναρωτιούνται οι κάτοικοι της πόλης, απαιτώντας να βρεθούν και να αποκαταστήσουν όλες τις ζημιές που προκάλεσαν.

(φωτό: kozan.gr)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This