Σάμος: Μετά τον σεισμό έτρεχαν και για φωτιά στο Hot spot του νησιού (video)

Must Read

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα στον υπαίθριο καταυλισμό που βρίσκεται γύρω από το κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στην Σάμο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, οι φλόγες ξέσπασαν λίγο μετά τις 04:00 το πρωί, ενώ όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γιώργο Στάντζος έχουν καταστραφεί σκηνές και κινδύνεψαν άνθρωποι.

https://youtu.be/aMAKBgqEb50

«Υπήρξαν και εκρήξεις εκτός από τη φωτιά. Έγινε πάντως εκκένωση από την αστυνομία και την πυροσβεστική αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος αγνοούμενος» πρόσθεσε ο κ. Στάντζος.

Συνολικά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Σάμου και τον καταυλισμό γύρω από αυτό μένουν 4.500 άνθρωποι κατέληξε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This