Σπαρακτικό σκίτσο για τον Άρη και την Κλαίρη: Ντυμένοι στα λευκά στον ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Καρλόβασι

Γαμπρός και νύφη στην κορυφή του τρούλου

Must Read

Τα λόγια δεν αρκούν να περιγράψουν τον πόνο και την θλίψη που προκάλεσε στο πανελλήνιο, η είδηση για τον τραγικό θάνατο δύο ανήλικων παιδιών που καταπλακώθηκαν από παλιό κτίριο την στιγμή του ισχυρού σεισμού στη Σάμο. 

Τα φονικά 6,7 Ρίχτερ προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στο νησί, ενώ αρκετοί τραυματίες που χτυπήθηκαν από τοίχους που κατέρρευσαν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ρίγη συγκίνησης

Ο γνωστός σκιτσογράφος Χρήστος Παπανίκος αποτύπωσε το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου στη Σάμο, μέσα από ένα συγκλονιστικό σκίτσο που προκαλεί ρίγη συγκίνησης. Στο σκίτσο φαίνονται οι σοβαρές ζημιές που υπέστη ο ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Καρλόβασι, ενώ στην κορυφή του τρούλου καθισμένοι ο 17χρονος Άρης και η 15χρονη Κλαίρη που βρέθηκαν αγκαλιασμένοι στον θάνατο. Ντυμένοι γαμπρός και νύφη, το ζευγάρι που δεν κατάφερε ούτε ο θάνατος να τους χωρίσει, κοιτούν με αγάπη ο ένας τον άλλον και κρατιούνται από το χέρι.

 «Κουράγιο Σάμο» έγραψε ο σκιτσογράφος Χρήστος Παπανίκος. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This