Χιλιάδες τα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 18 συλλήψεις παραβατών από την ΕΛ.ΑΣ., μόνο την Κυριακή!

Αναστολή λειτουργίας σε καταστήματα σε Αττική, Κεντρική Μακεδονία και Κρήτη, για υπεράριθμους πελάτες και λειτουργία εκτός επιτρεπτού ωραρίου

Must Read

Επιμένουν οι… αρνητές της μάσκας, επιμένει όμως και η ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα τα 1.202 πρόστιμα, μόνο την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, για μη χρήση μάσκας!

Παράλληλα, στο πλαίσιο 51.650 ελέγχων που πραγματοποίησε η ΕΛΑΣ την Κυριακή σε όλη την Ελλάδα, βεβαιώθηκαν 278 πρόστιμα για μετακίνηση σε απαγορευμένες ώρες, ενώ σε 18 ανήλθαν οι συλλήψεις και σε 53 συνολικά οι παραβάσεις λειτουργίας καταστημάτων και ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, συνελήφθησαν 18 άτομα και βεβαιώθηκαν 50 παραβάσεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ενώ επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας για υπεράριθμους πελάτες σε 5 καταστήματα, από τα οποία 3 στην Κεντρική Μακεδονία και 2 στην Αττική. Παράλληλα, 3 καταστήματα λειτουργούσαν μετά τις 24:00 και τους επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ, καθώς και τριήμερη αναστολή λειτουργίας, από τα οποία από 1 σε Αττική, Κεντρική Μακεδονία και Κρήτη.

Επίσης, βεβαιώθηκαν 278 παραβάσεις για μετακίνηση από 00:30 έως 05:00 και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ, ως εξής: 168 στην Αττική, 33 στην Κεντρική Μακεδονία, 21 στη Θεσσαλονίκη, 21 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 12 στη Θεσσαλία, 11 στην Ηπειρο, 8 στη Δυτική Μακεδονία και 4 στη Στερεά Ελλάδα.

Επιβλήθηκαν 1.202 πρόστιμα των 150 ευρώ

Για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης επιβλήθηκαν 1.202 πρόστιμα των 150 ευρώ, ως εξής: 509 στην Αττική, 172 στην Κεντρική Μακεδονία, 128 στη Θεσσαλονίκη, 91 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 73 στη Στερεά Ελλάδα, 47 στη Θεσσαλία, 36 στην Κρήτη, 34 στην Πελοπόννησο, 32 στα Ιόνια Νησιά, 26 στο Βόρειο Αιγαίο, 18 στη Δυτική Ελλάδα, 16 στη Δυτική Μακεδονία, 11 στην Ήπειρο και 9 στο Νότιο Αιγαίο.

Ακόμη βεβαιώθηκαν 4 παραβάσεις για μη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας Passenger Locator Form από ταξιδιώτη.

Όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

(πηγή: ΑΠΕ)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This