Εικόνες γροθιά στο στομάχι! Κρέμασαν σκυλίτσα κάτω από δέντρο την άφησαν να περιμένει τον θάνατο

Την εγκατέλειψαν στην Κερατέα

Must Read

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά κακοποίησης ζώων παρά την κατακραυγή για σκληρή και παραδειγματική τιμωρία των δραστών. 

Οι εικόνες από ένα σκελετωμένο σκυλί το οποίο έδεσαν κάτω από ένα δέντρο σε σημείο που να μην μπορεί να κουνήσει το κεφάλι του, προκαλούν οργή. Αυτός που εγκατέλειψε την άτυχη σκυλίτσα σε αγροτική περιοχή, είχε στόχο να την αφήσει να πεθάνει αβοήθητη απόι δίψα και πείνα, καθηλωμένη κάτω από ένα δέντρο με το κεφάλι της κρεμασμένο.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Κερατέας «ΠΡΟΚΡΙΣ» έσωσε το ταλαιπωρημένο ζώο που εντόπισαν σε αγροτική περιοχή του οικισμού Ρουτζέρι μετά από κλήση που έλαβαν για να βοηθήσουν:

«Σημερα 1η Νοεμβριου 2020 ειδοποιηθηκαμε απο κατοικους της Κερατεας οτι σε βολτα τους σε αγροτικη περιοχη του οικισμου Ρουτζερι Κερατεας βρηκαν σκυλο δεμενο, εγκαταλελειμμενο.

Οταν πηγαμε για να δουμε το ζωο, δεν ηταν δεμενο, αλλα κρεμασμενο, αποστεομενο που μαρτυραει τις πολλες μερες που θα ηταν κρεμασμενο με σχοινι (θηλια,κομπο).Ισα που στεκοταν στα πισω ποδια του, ειχε κρεμμασει το κεφαλακι του και περιμενε τον Θανατο. Το κορμι του γεματο μυγες, και σκουλικια. Ο λαιμος του πληγωμενος απο την θηλια. Αιμα απο την μυτη.

Προκειται για μια θηλυκια σκυλιτσα, χωρις microchip, οχι μικρη σε ηλικια. Την ξεδεσαμε με δυσκολια, και με δυσκολια κοψαμε το σχοινι, προσπαθοντας να μην της κανουμε παραπανω κακο! Αφεθηκε στα χαδια μας, χαιδευαμε το αποστεομενο κορμακι της. Της δωσαμε ηπιε νερο, και την μεταφεραμε σε πανσιον για τις πρωτες βοηθειες. Καθαριστηκε απο τα σκουλικια, καθως και η πληγη στο λαιμο. Αυριο θα μεταφερθει για εξετασεις και αν χρειαστει νοσηλεια. Γνωριζει καποιος την σκυλιτσα? Γνωριζει καποιος το γεγονος? ας μην γινομαστε συνενοχοι! Αυριο θα γινει καταγγελια στο Α.Τ Κερατεας.

Την περιοχη οποιος το εκανε την γνωριζε καλα!

Δεν ξερουμε το ονομα της μικρουλας! Ας την φωναζουμε λοιπον Αργυρουλα! Η Αργυρουλα θα χρειαστει την βοηθεια σας,ας της δειξουμε οτι υπαρχουν ακομα ανθρωποι! θα χρειαστει βοηθεια στην οικονομικη στηριξη,για εξετασεις, φαρμακα, καλη τροφη, πιθανη νοσηλεια, και φιλοξενια σε πανσιον. Και φυσικα αν η Αργυρουλα βγει μαχητρια μια οικογενεια, να νιωσει οση αγαπη της ελειψε και της λειπει! Να μην βγει στον δρομο! Ενα σπιτακι για το κοριτσι μας! (Φιλοζωικο σωματειο Κερατεας Προκρις» αναφέρει το σωματείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This