Σοκάρει ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Γιατροί και νοσηλευτές εργάζονται με γάντια κομμωτηρίου! (video)   

Αδιανόητο!

Must Read

Τις τραγικές ελλείψεις του ΕΣΥ επεσήμανε ακόμα μια φορά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, αποκαλύπτοντας ότι η κατάσταση έχει ξεπεράσει τα όρια και η πίεση στα νοσοκομεία είναι αφόρητη. 

Ο Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας στον Real Fm αποκάλυψε ότι αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό, έχει αυξηθεί κατακόρυφα και πλέον νοσηλεύονται τόσο σε απλά κρεβάτια όσο και σε κλίνες ΜΕΘ.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε, γιατροί και νοσηλευτές αναγκάζονται να  δουλεύουν για 8 ώρες με την ίδια μάσκα και ακατάλληλα γάντια κομμωτηρίου, λόγω έλλειψης στην αγορά.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ500 εργαζόμενοι στα νοσοκομεία νοσούν από κορωνοϊό τη στιγμή που πολλοί συνάδελφοι τους είναι σε καραντίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This