Φυγόποινος έκανε παρεμπόριο στην Καβάλα με πάνω από 10.000 εκκλησιαστικά είδη!

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, την οποία αγνοούσε

Must Read

Χειροπέδες σε διακινητή περισσότερων από… 10.000 ειδών παρεμπορίου σε οικισμό κοντά στην πόλη της Καβάλας, ενώ είχε στην κατοχή του και πλαστά χαρτονομίσματα, σφαίρες και ναρκωτικές ουσίες, πέρασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Παγγαίου, στο πλαίσιο ελέγχων το απόγευμα της Τρίτης.

Οι άνδρες της Αστυνομίας πραγματοποίησαν εξονυχιστικό έλεγχο στο εσωτερικό του Ι.Χ. του άνδρα, όπου εντόπισαν μία προσεκτικά κρυμμένη τσάντα που περιείχε συνολικά 10.120 είδη παρεμπορίου (συγκεκριμένα 120 κομποσκοίνια, σταυρουδάκια, μπρελόκ, εικόνες θρησκευτικού περιεχομένου και άλλα είδη παρεμπορίου εκκλησιαστικού χαρακτήρα), τα οποία ο δράστης διέθετε προς πώληση χωρίς να έχει την απαιτούμενη άδεια, και τα κατάσχεσαν.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των προσωπικών στοιχείων του οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε και μία καταδικαστική απόφαση, την οποία ο ίδιος αγνοούσε! Έκπληκτοι, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αντιλήφθηκαν ότι οι παραβάσεις του δεν είχαν τέλος, αφού κατάσχεσαν ακόμη συνολικά 34 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 και των 200 λιρών Τουρκίας, 50 φυσίγγια κρότου – αερίου καθώς και 22 ναρκωτικά χάπια που βρέθηκαν στην κατοχή του, για τα οποία δεν είχε τη σχετική ιατρική συνταγή!

Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς την απαιτούμενη άδεια, κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών. Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This