Αυτοτραυματίστηκε ξανά ο «Κάμελ» που επιτίθεται με βενζίνη σε γυναίκες στον Βόλο

Must Read

Αιμόφυρτος να κείτεται στην άκρη του δρόμου της Νέας Ιωνίας, Μαγνησίας, εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο γνωστός ταραξίας με το προσωνύμιο «Κάμελ», που έχει επιτεθεί επανειλημμένα με βενζίνη σε ανυποψίαστες γυναίκες. Ο 37χρονος είχε μόλις πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο του Βόλου, καθώς είχε προηγηθεί ακόμη ένας αυτοτραυματισμός του!

Νωρίτερα, το απόγευμα της Παρασκευής, ο 37χρονος είχε εντοπιστεί αιμόφυρτος από περαστικούς στην οδό Βενιζέλου κοντά στο στρατόπεδο και είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε επιφανειακά τραύματα στα χέρια στην προσπάθειά του να κόψει τις φλέβες του. Το βράδυ έμεινε στα Επείγοντα του νοσοκομείο και έφυγε το πρωί του Σαββάτου.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα ο «Κάμελ» αποπειράθηκε και πάλι να βάλει τέλος στη ζωή του στην οδό Λαρίσης, κοντά στον κυκλικό κόμβο του Βόλου! Αυτή τη φορά, έφερε εκδορές και αίματα στα χέρια κι έτσι οι περαστικοί που τον βρήκαν ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε πάλι στο νοσοκομείο.

Οι επιθέσεις και οι απόψεις των ειδικών που τον εξέτασαν

Στις 8 Σεπτεμβρίου, ο 37χρονος «Κάμελ» είχε τεθεί σε προστατευτική φύλαξη στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, μετά από ένα ακόμη περιστατικό που προκάλεσε, καθώς στεκόταν έξω από ένα φαρμακείο και ενοχλούσε τους πελάτες και τους  περαστικούς. Στις 3 Σεπτεμβρίου είχε εξεταστεί για πολλοστή φορά από την δημόσια Ψυχιατρική Υπηρεσία Βόλου, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διέταξε ο εισαγγελέας καθώς στις 18 Αυγούστου προσπάθησε να ρίξει βενζίνη σε μια νεαρή γυμνάστρια που κατάφερε να τον αποφύγει και στη συνέχεια διέφυγε τρέχοντας φωνάζοντας ακατάληπτες φράσεις.

Ωστόσο, οι ψυχίατροι γνωμάτευσαν ότι δεν πρόκειται για ψυχιατρικό, αλλά για αντικοινωνικό περιστατικό, ότι έχει πλήρη συνείδηση των πράξεών του και ότι πρέπει να οδηγηθεί σε ειδικό κέντρο για να απεξαρτηθεί από την βενζίνη. Ωστόσο, οι αδελφές του δεν θέλουν να έχουν σχέση μαζί του και δεν τον βοηθούν, με αποτέλεσμα να έχει μείνει άστεγος. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο 37χρονος επιτίθεται σε γυναίκες με σκοπό να συλληφθεί και να οδηγηθεί στις φυλακές όπου θα εξασφαλίσει τροφή και στέγη!

Το 2018 ο «Κάμελ είχε καταδικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε φυλάκιση 40 μηνών χωρίς αναστολή για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος μιας 21χρονης και είχε οδηγηθεί στη φυλακή Τρικάλων. Στις 17 Ιανουαρίου του 2019 το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου είχε μειώσει την ποινή σε 18 μήνες χωρίς αναστολή και τον έστειλε πάλι πίσω στις φυλακές Τρικάλων, όπου την εξέτισε και αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.

Στις 16 Οκτωβρίου του 2019, επιτέθηκε πάλι με βενζίνη σε μια 45χρονη, η οποία για καλή της τύχη πρόλαβε να κλείσει τα μάτια της. Ωστόσο, από τη βενζίνη έλιωσαν τα γυαλιά ηλίου που φορούσε και υπέστη εγκαύματα πρώτου βαθμού στα μάτια! Τότε, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου είχε δώσει για ακόμη μία φορά εντολή να εξεταστεί από ειδικούς, ωστόσο εκείνοι γνωμάτευσαν ότι δεν πρέπει να νοσηλευτεί κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος! Τον Δεκέμβριο του 2019, συνελήφθη με εισαγγελική διάταξη και εξέτισε εννέα μήνες και επτά ημέρες, που ήταν το υπόλοιπο της ποινής του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This