Μάτι: «Ζητάω συγγνώμη απ’ όσους θα ήθελαν κάτι περισσότερο και δεν το πέτυχα» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα

Τι δήλωσε ο θείος των πεντάχρονων διδύμων, Άρης Χερουβείμ

Must Read

Την ένταση που επικράτησε στην δικαστική αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σήμερα το πρωί κατά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας για την υπόθεση της φωτιάς στο Μάτι Αττικής που είχε σαν συνέπεια να οδηγηθούν στον θάνατο 104 άτομα περιέγραψε ο Άγγελος Κοντοθάνος.

Ο κ. Κοντοθάνος είναι συγγενής θύματος και ήταν αυτός που δεν άντεξε και στο άκουσμα της απόφασης σήκωσε μια καρέκλα και την πέταξε προς την έδρα με «στόχο» τον Βασίλη Ματθαιόπουλου με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Στην ίδια έξαλλη κατάσταση βρέθηκαν και άλλοι συγγενείς οι οποίοι ξέσπασαν φωνάζοντας ενώ άλλοι κινήθηκαν προς την έδρα και τους κατηγορούμενους.

«Με το που είπε λύεται η συνεδρίαση και πήραν τις ποινές χάδια, σήκωσα μία καρέκλα και την πέταξα. Ανέλαβα την ευθύνη μου, γιατί σε αυτή την αίθουσα επί ενάμισι χρόνο δεν έχει πει κανείς ότι αναλαμβάνει την ευθύνη. Ζητάω συγγνώμη απ’ όσους θα ήθελαν κάτι περισσότερο και δεν το πέτυχα. Ούτε η λέξη ”συγγνώμη” έχει ακουστεί σε αυτή την αίθουσα», είπε στο Live News.

O ίδιος ανέφερε πως στο δικαστήριο έγινε λόγο για 102 νεκρούς ενώ είναι 104!

«Η δικαστής μίλησε για 102 νεκρούς, γιατί τα διδυμάκια Χερουβείμ δεν έχουν συγγενή πρώτου βαθμού στη ζωή να υποστηρίξουν την κατηγορία τους. Είναι απλά δύο αριθμοί, είμαστε απλά πλημμελήματα και τα διδυμάκια δεν μπορούν να υποστηρίξουν την κατηγορία της δολοφονίας τους».

Σχολιάζοντας την απόφαση ανέφερε οργισμένος:

«Ντροπή στο δικαστήριο που είχε την ευκαιρία για πρώτη φορά στην ελληνική μεταπολιτευτική ιστορία να τιμωρήσει κάποιους υπεύθυνους για κάτι και δεν το έκανε. Θα έρθουν άλλα Τέμπη, άλλες τραγωδίες, δεν ξέρουμε ποιανού τα παιδιά θα είναι στην επόμενη τραγωδία. Εύχομαι οι τύψεις να τους κάνουν να τρελαθούν και να τους μισήσουν τα παιδιά τους».

Δείτε βίντεο:




Ο θείος των πεντάχρονων διδύμων που, Άρης Χερουβείμ έχασαν την ζωή τους είπε στην εκπομπή:

«Δεν μου επέτρεψαν να εκπροσωπήσω τις ανιψιές μου, γιατί δεν έχω πρώτο βαθμό συγγένειας. Παρακαλούσα αυτά τα χρόνια να το ακούσει αυτό το θέμα κάποιος και να το διορθώσουν. Όταν είσαι ο μοναδικός συγγενής φυσικά και πρέπει να εκπροσωπήσεις τα θύματα. Ποιος θα τα εκπροσωπήσει; Αυτά τα δύο κοριτσάκια δεν υπήρξαν ποτέ για το ελληνικό κράτος;», είπε.

Ο κ. Χερουβείμ έριξε τις ευθύνες σε Αστυνομία όσα και σε Λιμενικό. «Δεν διώχτηκε το δασαρχείο, που έχει τεράστιες ευθύνες, δεν διώχτηκε το ΕΚΑΒ, που δεν έμπαινε στην περιοχή. Αυτή η δίκη θα έπρεπε να κρατήσει ακόμα 1,5 χρόνο αν έπρεπε να βρούμε όλη την ουσία», κατέληξε.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Μάτι: «Πυρά» κομμάτων για την απόφαση της Δικαιοσύνης

Βίντεο με την οργή από τους συγγενείς θυμάτων στο Μάτι: Φωνές, ουρλιαχτά και ειρωνικά «μπράβο» για την απόφαση

Μάτι: Ποινές από 111 έως 3 έτη στους έξι ενόχους – Εκτιτέα τα 5, εξαγοράσιμα προς 10 ευρώ τη μέρα – Αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This