Στο νοσοκομείο Βόλου ο κορωνοϊός «κάνει πάρτι» σε γιατρούς και ασθενείς, αλλά ναός της πόλης άνοιξε τις πύλες του στους πιστούς!

Οι πιστοί μπήκαν να προσκυνήσουν ένεκα της γιορτής του Αγίου Νεκταρίου

Must Read

Και η γενικότερη… παράνοια καλά κρατεί στη χώρα μας, με τον νέο κορωνοϊό να καραδοκεί, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τόσο τα αδύνατα σημεία των υγειονομικών δομών, όσο και την αδιαφορία ορισμένων για τα μέτρα!  

Στο «Αχιλλοπούλειο» Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, στο οποίο νοσηλεύονται με COVID-19 περισσότεροι από 40 Βολιώτες, σήμανε συναγερμός, καθώς 11 εργαζόμενοι διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.  

Πρόκειται για πέντε γιατρούς, και έξι άτομα από το εργαστηριακό προσωπικό του νοσοκομείου, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας, κ. Παύλου Μαλινδρέτου, στην ΕΡΤ.

Μάλιστα, ο κ. Μαλινδρέτος ανέφερε ότι ήδη έχουν τεθεί σε καραντίνα τουλάχιστον 10 γιατροί, καθώς αποτελούσαν στενές επαφές των νοσούντων, ενώ σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα από τη δειγματοληψία ιχνηλατήσεων που έγινε την Κυριακή στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά το τελευταίο 24ωρο, στο εν λόγω νοσοκομείο κατέληξαν ένας 77χρονος και ένας 86χρονος, οι οποίοι νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ COVID της δομής.

Πιστοί «μπούκαραν» σε εκκλησία

Κι ενώ όλα αυτά τα «ωραία» συμβαίνουν στο νοσοκομείο της πόλης, σε ιερό ναό της περιοχής, οι υπεύθυνοι έκριναν σκόπιμο να παραβιάσουν την καραντίνα και να υποδεχτούν στο χώρο τους τους πιστούς!

Το εν λόγω περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του thenewspaper.gr, έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγ. Νεκταρίου της Νέας Ιωνίας Βόλου, με τους πιστούς, οι οποίοι περίμεναν να ολοκληρωθεί η θεία λειτουργία που μεταδιδόταν ζωντανά από τοπικό κανάλι, «εισέβαλαν» στην εκκλησία με το που τελείωσε, για να προσκυνήσουν ανήμερα της γιορτής του Αγίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο site, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ιερέας του συγκεκριμένου ναού είχε παραβεί τους κανονισμούς και στη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, ενώ αξιοπρόσεκτο είναι και το γεγονός πως οι πιστοί έβγαζαν τη μάσκα τους εντός της εκκλησίας και τη φορούσαν ξανά μόλις έβγαιναν!

(πηγή / φωτό: thenewspaper.gr)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This