Τα ντοκιμαντέρ που πρέπει να δείτε οπωσδήποτε στο Netflix (video)

Must Read

Όσο κι εάν το καθυστερούσαμε, τελικά ήρθε ξανά η περίοδος που ο κορονοϊός μας έκλεισε όλους ξανά στα σπίτια μας και έτσι θέλοντας ή μη έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μας για να κάνουμε ή να δούμε όσα τόσο καιρό αναβάλλαμε. Για όσους μέχρι και σήμερα έχουν εξαντλήσει τις επιλογές τους σε ταινίες και σειρές στη συνδρομητική πλατφόρμα, εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα ντοκιμαντέρ που μπορείς να βρει κανείς αυτή τη στιγμή στο Netflix.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Πλέον είμαστε όλοι αρκετά ενήμεροι για τα εγκλήματα του Jeffrey Epstein, αλλά αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ μας τα αποκαλύπτει όπως τα ίδια τα θύματα τα έζησαν. Ο Jeffrey Epstein συναναστρεφόταν με προέδρους και πρίγκιπες και έδειχνε τη δύναμή του με κτηνώδεις τρόπους. Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, τα θύματα διηγούνται πώς ο Epstein χρησιμοποιούσε τα πλούτη και τη δύναμή του για να κακοποιεί.

Don’t F**k With Cats: Hunting An Internet Killer

Ακόμη μια σειρά ντοκιμαντέρ που απευθύνεται μόνο σε όσους έχουν γερό στομάχι. Όταν ανεβαίνει στο Internet ένα βίντεο με έναν μυστηριώδη άντρα που σκοτώνει δύο γατάκια, χρήστες του Internet από όλο τον κόσμο αναλαμβάνουν να βρουν τον δράστη. Απολαμβάνοντας την προσοχή που έχει τραβήξει, ο φονιάς συνεχίζει να ανεβάζει ακόμα πιο φρικιαστικά βίντεο, καταλήγοντας και στον φόνο.

Have A Good Trip: Adventures In Psychedelics

Πού μπορείς να βρεις τους Sting, A$AP Rocky, Ben Stiller και Nick Offerman όλους μαζεμένους σε ένα μέρος; Στο Have A Good Trip: Adventures In Psychedelics. Το ντοκιμαντέρ που περιλαμβάνει συνεντεύξεις σχεδόν με όλους στο Hollywood, καθώς και των Anthony Bourdain και Carrie Fisher, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή το 2018 και το 2016 αντίστοιχα. Σ’ αυτές τις συνεντεύξεις οι ίδιοι μας περιγράφουν διάφορες αναμνήσεις από τη χρήση LSD και άλλων ψυχεδελικών ουσιών.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο mensarena.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This