Απίστευτο! Ασθενής με κορωνοϊό βόλταρε έξω από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για να βρει κάτι να…τσιμπήσει

Must Read

Τι να πει κανείς…! Ασθενής, θετικός στον κορωνοϊό «συνελήφθη» από τηλεοπτική κάμερα να κάνει βόλτα έξω από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, καθώς όπως είπε πεινούσε και έπρεπε να βρει κάτι να τσιμπήσει…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, ο άνδρας αποφάσισε να βγει από τον θάλαμο και να πάει μια βόλτα μέχρι το κυλικείο του νοσοκομείου. Σε ερώτηση δημοσιογράφου, μάλιστα, ο θετικός στον κορωνοϊό ασθενής παραδέχθηκε ότι είχε κάνει τεστ και είχε βγει θετικό. «Χθες το βράδυ έκανα μοριακό τεστ και βγήκε θετικό. Γιατί είμαι έξω από το νοσοκομείο; Βγήκα να πάρω κάτι να τσιμπήσω. Περίμενα τέσσερις ώρες και ακόμη δεν μου έχουν πάρει στοιχεία» τόνισε.
Όταν του επισήμαναν ότι διασπείρει τον φονικό ιό θέτοντας σε κίνδυνο τους ανθρώπους με τους οποίους είχε επαφή, απάντησε: «ναι κάνω διασπορά… εσείς ξέρετε ότι εγώ αυτή τη στιγμή είμαι με 38,5 πυρετό, είμαι 12 ημέρες με πυρετό και προσπαθώ να βγω μια άκρη;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This