Μπλόκο «κίνδυνος – θάνατος» της Τροχαίας στην Αγία Παρασκευή

Μπλόκο... «καρμανιόλα» !

Must Read

Μεγαλύτερο κίνδυνο από τη μη χρήση μάσκας αποτελούσε για τους οδηγούς το ίδιο το μπλόκο της Τροχαίας στην λεωφόρο Λαυρίου, το μεσημέρι της Τρίτης!

Οι αστυνομικοί επέλεξαν να σταματήσουν μετά την γέφυρα του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής, στην διασταύρωση με την έξοδο της Αττικής Οδού όπου οι οδηγοί χωρίς φανάρι αλλά σύμφωνα με την  προτεραιότητα, στρίβουν αριστερά προς Μεσογείων και Κλεισθένους.

Η ορατότητα προς τα αριστερά, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του ρεπορτάζ του astynomiko.gr, ήταν μηδενική. Μάλιστα, ένας μοτοσικλετιστής ο οποίος αναγκάστηκε να βγει μετά το πλάτος του λεωφορείου που είχαν σταματήσει για έλεγχο, προκειμένου να δει εάν έρχεται άλλο όχημα για να στρίψει, γλύτωσε το τροχαίο παρά τρίχα.

Ο οδηγός του λεωφορείου κόρναρε και έκανε νόημα στους οδηγούς που περίμεναν να στρίψουν αριστερά αλλά δεν είχαν ορατότητα….

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This