Δεν βάζουν μυαλό! Πάρτι με πίτσες σε κλειστό σχολείο στο Κιλκίς

Must Read

Την ώρα που ο κορωνοϊός καλπάζει στην χώρα μας και ο αριθμός των νεκρών και των διασωλημένων ολοένα και ανεβαίνει, κάποιοι δεν λένε να βάλουν μυαλό.

Στο Κιλκίς μαθητές έκαναν νυχτερινό πάρτι με πίτσες σε σχολείο που είναι κλειστό λόγω των μέτρων και άφησαν πίσω τους και ίχνη…

Η αυλή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, γέμισε με άδεια κουτιά πίτσας και αναψυκτικών. Ωστόσο, δεν τα υπολόγισαν όλα: «Η πιτσαρία έχει όνομα και τα τηλέφωνα των παραγγελιών καταγράφονται» έλεγαν με νόημα στο τοπικό σάιτ «eidisis.gr», κάτοικοι της περιοχής.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με στοιχεία από τις κατά τόπους αστυνομικές αρχές σε 530 ανέρχονται τα ενεργά κρούσματα σε αστυνομικούς. Το 60% αυτών εντοπίζονται σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη, στη Δράμα, στην Αλεξανδρούπολη και στο Κιλκίς. Στο Κιλκίς οι αστυνομικοί που νοσούν ανέρχονται σε 15. Το χειρότερο όμως είναι ότι δυο εξ αυτών εδώ και δυο εβδομάδες νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, σε σοβαρή κατάσταση. Οι δύο αστυνομικοί,  από το Κιλκίς δυστυχώς νοσούν βαριά και νοσηλεύονται διασωληνωμένοι εδώ και δυο εβδομάδες σε νοσοκομεία της συμπρωτεύουσας, ο ένας στο ΑΧΕΠΑ και ο άλλος στον Άγιο Παύλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This