Ρομά προξένησαν ζημιές ύψους άνω των 500.000 ευρώ σε εργοστάσιο στην Ηλεία

Το λεηλατούσαν για τουλάχιστον μια εβδομάδα

Must Read

Στο έλεος συμμορίας Ρομά βρέθηκε εργοστάσιο στο Βαρθολομιό της Ηλείας, οι οποίοι το λεηλάτησαν, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές που ξεπερνούν σε αξία τα 500.000 ευρώ!

Ειδικότερα, σύμφωνα με το patrisnews.gr, οι δράστες έκλεψαν μηχανολογικό εξοπλισμό, επώνυμα ρούχα και κεντήματα συνολικής από το εκτός λειτουργίας εργοστάσιο κεντημάτων – ενδυμάτων «Μπράτη Χρυσούλα – Χούνης Διονύσιος».

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όταν περαστικός διαπίστωσε κινητικότητα στον χώρο, με το εργοστάσιο να είναι κλειστό εδώ και 20 μήνες. Αμέσως ειδοποίησε τους ιδιοκτήτες και εκείνοι την αστυνομία.

«Ο άνθρωπος είδε 8-9 άτομα να μεταφέρουν κούτες στο πίσω μέρος του εργοστασίου και να τις τοποθετούν σε μεγάλα αυτοκίνητα», δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Άγγελος Μπράτης, δημιουργός του υπερσύγχρονου εργοστασίου, τόσο από πλευράς μηχανολογικού εξοπλισμού όσο και κτιριακών υποδομών.

Οι Ρομά πρέπει να δρούσαν τουλάχιστον μια εβδομάδα. Διάλεγαν κεντήματα, διέλυαν εξαρτήματα από μηχανήματα και αυτοκίνητα, μετέφεραν σε φορτηγά κομπρεσέρ αέρος και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο αξίας υπήρχε στους χώρους του εργοστασίου, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης.

Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να αφαιρέσουν από σφραγισμένο χώρο πίνακες και κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας, που τα είχαν μεταφέρει εκεί, μετά τον τελευταίο μεγάλο σεισμό στην περιοχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This