Το τραμ επιστρέφει – Τα δρομολόγια ξεκινούν από την Παρασκευή 20/11

Must Read

Ξαναρχίζουν τα δρομολόγια τραμ στο τμήμα Νέος Κόσμος – Σύνταγμα από την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου τα οποία είχαν διακοπεί τον Οκτώβριο του 2018.

Κατά τη διάρκεια της πλήρους εμπορικής λειτουργίας, οι μετρήσεις θα συνεχιστούν για ακόμη τέσσερις μήνες. Σκοπός της επανέναρξης των δρομολογίων του τραμ από και προς το Σύνταγμα είναι να συμβάλει στην αποσυμφόρηση των υπόλοιπων συγκοινωνιακών μέσων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της η ΣΤΑΣΥ ενημερώνει τους πολίτες ότι

«Το Σεπτέμβριο η ΣΤΑΣΥ εγκατέστησε ειδικό σύστημα μέτρησης των παραμορφώσεων της πλάκας που καλύπτει την υπόγεια κοίτη του Ιλισού και πραγματοποίησε επισταμένους ελέγχους στο κλειστό τμήμα της διαδρομής του Τραμ, μεταξύ των στάσεων «Κασομούλη» και «Λεωφ. Βουλιαγμένης».

Από τις μετρήσεις και τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν, τους δύο μήνες που μεσολάβησαν, δεν προέκυψε ουδεμία παραμόρφωση στην πλάκα κάλυψης του Ιλισού από τις διελεύσεις του Τραμ, επιτρέποντάς μας έτσι να αποδώσουμε με ασφάλεια στο επιβατικό κοινό της Αττικής το τμήμα Σύνταγμα – Κασομούλη, καθώς και τις ενδιάμεσες στάσεις σε Ζάππειο, Λεωφ. Βουλιαγμένης και Φιξ.»

Παράλληλα ενημερώνει ότι: «Επισπεύδεται η επανέναρξη των δρομολογίων του Τραμ και στο τμήμα από τη στάση «Μπάτης» στο Π. Φάληρο έως το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τα οποία διεκόπησαν τον Μάρτιο του 2020, προκειμένου να εκτελεστούν από την Περιφέρεια Αττικής τα έργα για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, στο πλαίσιο των οποίων προβλέπεται η μετατόπιση της γραμμής του Τραμ. Τα έργα αυτά αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη Νοεμβρίου. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι δοκιμές της νέας γραμμής, ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσει η επανακυκλοφορία των συρμών του Τραμ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This