Αλβανοί έμπαιναν στη χώρα με πλαστά τεστ κορωνοϊού (video)

«Χρυσές δουλειές» εις βάρος της ανθρωπότητας

Must Read

H «βιομηχανία» των πλαστών τεστ κορωνοϊού καλά κρατεί! Συγκεκριμένα, Αλβανοί αγόραζαν πλαστά τεστ κορωνοϊού και περνούσαν τα σύνορα ανενόχλητοι, από τα σύνορα της Κρυσταλλοπηγής.

Οπως αποκάλυψε το αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο Top Channel, εργαστήρια στην Κορυτσά παραποιούσαν τις απαντήσεις των pcr τεστ, με το αζημίωτο φυσικά και έτσι μπορούσαν να εισέρχονται στη χώρα άτομα τα οποία είχαν είτε βρεθεί θετικά είτε δεν είχαν υποβληθεί καν σε τεστ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αλβανικού μέσου, τουλάχιστον 9000 πλατφόρμες έχουν αναγνωριστεί ως πλαστές, ενώ οι πλαστογράφοι στην Κορυτσά έχουν κάνει έως τώρα… «χρυσές δουλειές»!

Μάλιστα, πριν δύο ημέρες, εντοπίστηκαν στη χώρα μας δύο Αλβανοί οι οποίοι είχαν περάσει με πλαστό τεστ και ομολόγησαν ότι τα είχαν προμηθευτεί από ταξιδιωτικό γραφείο στην Κορυτσά! Πλέον οι έρευνες στρέφονται και στην εμπλοκή Αλβανών αστυνομικών.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This