O Παναγιώτης Πουρσανίδης, διάσημος σεφ της Μυκόνου βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Must Read

Θρήνος στην Ελλασόνα μετά την τραγική είδηση ότι ο Παναγιώτης Πουρσανίδης, σεφ και εθελοντής, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Στεφανόβουνο.

Με καταγωγή από τη Γαλανόβρυση Ελασσόνας, ο Νίκος Πουρσανίδης είχε παρασημοφορηθεί για την μεγάλη προσφορά του στον εθελοντισμό και συγκεκριμένα, στο Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης.

Ο φιλόζωος σεφ που προδόθηκε από την καρδιά του σε ηλικία 45 ετών, πέρασε ένα μεγάλο διάστημα της ζωής του εργαζόμενος στη Μύκονο και στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ τηλεοπτικό κανάλι της Αργεντινής είχε συμπεριλάβει τις γευστικές του επιτυχίες σε ντοκιμαντέρ.

Τεράστιο φιλοζωικό έργο

Ο Νίκος Πουρσανίδης ήταν μέλος του Τομέα Αδέσποτων των Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών, σύμφωνα με το larissanet, ενώ είχε προσφέρει τεράστιο φιλοζωικό έργο για υιοθεσίες αδέσποτων σκυλιών.

Η οικογένειά του, η αγάπη της ζωή του, Μαρία αλλά και οι φίλοι του μιλούν με τα καλύτερα λόγια, χαρακτηρίζοντας τον καλοσυνάτο και ανιδιοτελή άνθρωπο.

Η ανακοίνωση της ημέρας και ώρας της κηδείας του Παναγιώτη Πουρσανίδη θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This