Καταγγελία: Χωρίς καμία ειδοποίηση διακόπηκαν τα δρομολόγια λεωφορείων από το σταθμό «Αττική»

Καταγγελία αναγνώστη

Must Read

Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης έξω από τον σταθμό «Αττική» της γραμμής 2 του μετρό, αφού τα δρομολόγια των λεωφορείων που εξυπηρετούν τις γύρω περιοχές διακόπηκαν χωρίς ειδοποίηση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί συνωστισμός από ανθρώπους που επέστρεφαν από τη δουλειά τους.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε αναγνώστης της «δημοκρατίας», παρότι η συγκεκριμένη στάση εξυπηρετεί λεωφορεία αρκετών περιοχών, το μοναδικό που είχε περάσει σε διάστημα μίας ώρας ήταν εκείνο του Μενιδίου.

«Η εφαρμογή της τηλεματικής από τον ΟΑΣΑ δεν λειτουργούσε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να δει πού ακριβώς βρίσκονται τα λεωφορεία, ενώ οι ώρες που δικαιολογούσε η άδεια μετακίνησης είχαν παρέλθει, δεδομένου ότι οι περισσότεροι περιμέναμε τουλάχιστον 50 λεπτά» είπε.

Ως εκ τούτου, ορισμένοι αναγκάστηκαν να πάρουν το λεωφορείο με κατεύθυνση το Μενίδι, ενώ άλλοι πήραν ταξί. «Το πρωί της Πέμπτης τηλεφώνησα σε αρμόδιο γραφείο του ΟΑΣΑ με σκοπό να πάρω απαντήσεις, ωστόσο η γυναίκα που βγήκε στη γραμμή μου εξήγησε -απαθέστατα- ότι τα δρομολόγια διακόπηκαν, προκειμένου τα λεωφορεία να προλάβουν να μπουν στο αμαξοστάσιο, προτού ξεσπάσουν επεισόδια με τους Ρομά, με αφορμή τον θάνατο του 5χρονου παιδιού από λεωφορείο στο Καματερό. Όταν τη ρώτησα γιατί δεν υπήρξε ειδοποίηση, εκείνη απάντησε ότι είχε αναρτηθεί στην εφαρμογή της τηλεματικής, η οποία όμως δεν λειτουργούσε το προηγούμενο βράδυ» ανέφερε ο αναγνώστης.

Τέλος, ρώτησε τη γυναίκα ποιος θα πλήρωνε το πρόστιμο σε περίπτωση που η Αστυνομία έκανε ελέγχους στους ανθρώπους που περίμεναν στη στάση και ποιος θα πληρώσει το ταξί σε εκείνους που αναγκάστηκαν να γυρίσουν με αυτόν τον τρόπο στο σπίτι τους, αλλά δεν πήρε απαντήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This