Κυριακή 13/6/2021

«Επίσκεψη» του Ρουβίκωνα στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού

«Ελάχιστη συμβολική κίνηση αλληλεγγύης»

Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου και τα όσα συνέβησαν με την οικογένεια στα Σεπόλια, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στους συλληφθέντες και προσαχθέντες της πορείας.

Σύμφωνα με τον Ρουβίκωνα «επρόκειτο για ελάχιστη συμβολική κίνηση αλληλεγγύης για την οικογένεια που χτυπήθηκε μπροστά στην είσοδο του σπιτιού της στα Σεπόλια».

Αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση της ομάδας: «Άντρες της ομάδας ‘Δράση’ φρόντισαν να χτυπήσουν και να σκορπίσουν, στην κυριολεξία, όλα τα μέλη της οικογένειας σε αστυνομικά τμήματα και νοσοκομεία. Αρχικά, αφού εισέβαλαν μέσα στην πολυκατοικία που κατοικεί η οικογένεια, χτύπησαν ένα διαδηλωτή και τη μητέρα του και αφού τον συνέλαβαν, έστειλαν τη μητέρα του στον Ευαγγελισμό. Στη συνέχεια, η αδερφή του, ο πατέρας του και δύο φίλοι του έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν στο ΑΤ Κολωνού. Χτυπήθηκαν άγρια και συνελήφθησαν όλοι τους, με τον πατέρα να παθαίνει ισχαιμικό επεισόδιο, να οδηγείται στον Ευαγγελισμό και να νοσηλεύεται φρουρούμενος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ