Κυριακή 20/6/2021

Film Office για να γίνει το Ιόνιο κινηματογραφικός τουριστικός προορισμός!

Τα νησιά του Ιονίου Πελάγους διαθέτουν όλα τα καλά!

Στο σινεμά επενδύει και το Ιόνιο, μετά το πετυχημένο παράδειγμα του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Άνοιξε film office στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Οι θιασώτες της ιδέας υποστηρίζουν ότι κατανοούν ότι ο κινηματογράφος είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της παγκόσμιας οικονομίας και της τουριστικής βιομηχανίας.

Τα νησιά του Ιονίου Πελάγους διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά , έτσι ώστε να αποτελέσουν πόλο έλξης για την παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και να αναδειχθούν ως ένας σημαντικός κινηματογραφικός τουριστικός προορισμός.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, λοιπόν, δημιούργησε το δικό της film office για τη διευκόλυνση της ανάπτυξης οπτικοακουστικών παραγωγών στα νησιά του Ιονίου Πελάγους. Το γραφείο αυτό (στην Κέρκυρα), αμέσως μετά την καραντίνα, ετοιμάζεται να έρθει σε επαφή με ατζέντηδες του χολιγουντιανού σινεμά. Το film office θα είναι το σημείο πρώτης επαφής με τους παραγωγούς και σημείο αναφοράς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και των γυρισμάτων κινηματογραφικών παραγωγών στα Ιόνια Νησιά.

Σωστή κίνηση. Γιατί είναι καλύτερη η Νότια Γαλλία, η Μάλτα και η Σικελία, που μονοπωλούν την παγκόσμια κινηματογραφική παραγωγή στη Μεσόγειο;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ