Film Office για να γίνει το Ιόνιο κινηματογραφικός τουριστικός προορισμός!

Τα νησιά του Ιονίου Πελάγους διαθέτουν όλα τα καλά!

Must Read

Στο σινεμά επενδύει και το Ιόνιο, μετά το πετυχημένο παράδειγμα του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Άνοιξε film office στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Οι θιασώτες της ιδέας υποστηρίζουν ότι κατανοούν ότι ο κινηματογράφος είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της παγκόσμιας οικονομίας και της τουριστικής βιομηχανίας.

Τα νησιά του Ιονίου Πελάγους διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά , έτσι ώστε να αποτελέσουν πόλο έλξης για την παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και να αναδειχθούν ως ένας σημαντικός κινηματογραφικός τουριστικός προορισμός.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, λοιπόν, δημιούργησε το δικό της film office για τη διευκόλυνση της ανάπτυξης οπτικοακουστικών παραγωγών στα νησιά του Ιονίου Πελάγους. Το γραφείο αυτό (στην Κέρκυρα), αμέσως μετά την καραντίνα, ετοιμάζεται να έρθει σε επαφή με ατζέντηδες του χολιγουντιανού σινεμά. Το film office θα είναι το σημείο πρώτης επαφής με τους παραγωγούς και σημείο αναφοράς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και των γυρισμάτων κινηματογραφικών παραγωγών στα Ιόνια Νησιά.

Σωστή κίνηση. Γιατί είναι καλύτερη η Νότια Γαλλία, η Μάλτα και η Σικελία, που μονοπωλούν την παγκόσμια κινηματογραφική παραγωγή στη Μεσόγειο;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This