Δευτέρα 21/6/2021

Τηλεφωνικές γραμμές ψυχολογικής – κοινωνικής υποστήριξης και πρώτης ιατρικής βοήθειας από το Δήμο Αθηναίων

Παρέχεται υποστήριξη και σε ζητήματα που αφορούν τα εργασιακά

Τηλεφωνικές γραμμές λειτουργεί ο Δήμος Αθηναίων, με στόχο την αντιμετώπιση της ψυχικής επιβάρυνσης του πληθυσμού που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην κοινωνική απομόνωση, καθώς και την παροχή απαντήσεων σε σοβαρά θέματα και ερωτήματα που τίθενται σε σχέση με ζητήματα που αφορούν τα εργασιακά.  

Στην κατεύθυνση αυτή, από το Δήμο Αθηναίων παρέχει προς τους πολίτες τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης (τηλ. 210 3637365), με τρεις ψυχολόγους από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 έως τις 18:00
  • Γραμμή Πρώτης Βοήθειας (τηλ. 210 3638049), με ιατρούς και επισκέπτες/επισκέπτριες υγείας από τα Δημοτικά Ιατρεία από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 έως τις 16:00
  • Γραμμή Κοινωνικής Υποστήριξης (τηλ. 210 8839151), με συμβούλους κοινωνικής επιχειρηματικότητας, εργασιακών θεμάτων και νομικής υποστήριξης από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00

Οι τηλεφωνικές γραμμές έχουν στόχο ο Δήμος Αθηναίων με τις υπηρεσίες του, που διαρκώς εκσυγχρονίζονται, να μπορεί να βρίσκεται δίπλα σε κάθε Αθηναία και Αθηναίο, αυτή τη δύσκολη περίοδο και να διευκολύνει την καθημερινότητά τους με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ