Συγκινεί ο αποχαιρετισμός της συζύγου του Dj Decibel: «Εγώ θα κρατήσω τον όρκο μου»

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τάλκα για τον χαμό του 39χρονου συζύγου της

Must Read

«Πάγωσε» το πανελλήνιο στην είδηση ότι ένας άνδρας μόλις 39 ετών έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό χωρίς να πάσχει από υποκείμενα νοσήματα. Ο Δημήτρης Μπέλλος που ήταν γνωστός ως Dj Decibel έχασε τη μάχη για τη ζωή το περασμένο Σάββατο, όταν υπέκυψε σε ΜΕΘ μετά από επιπλοκές που προκάλεσε στην υγεία του ο ιός της πανδημίας.

Ο 39χρονος Dj άφησε πίσω του την σύζυγό του, και τα δύο του παιδιά. Η σύντροφός της ζωή του Ιωάννα Τάλκα, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς έχασε ξαφνικά τον αγαπημένο της, με δύναμη ψυχής, αποχαιρέτησε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον πατέρα των παιδιών της:

«Εγώ θα κρατήσω τον όρκο μου»

«Τι μπορώ να σου πω… τι μπορεί να ελαφρύνει τον πόνο μου αγάπη μου… μέσα σε 4 χρόνια μου χάρισες 2 αγγελούδια… τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου… τις πιο δυνατές στιγμές και έτσι ξαφνικά μια μέρα μας αφήνεις… δε σε κατηγορώ ξέρω πολύ καλά πόσο πάλεψες για να γυρίσεις σε μας… ξέρω πως ακόμη και ο θεός ζήλεψε που σε είχα δίπλα μου… εγώ θα κρατήσω τον όρκο μου θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με το καλύτερο τρόπο που μπορώ και θα ναι υπερήφανες που σε είχαν πατέρα… ήσουν ο καλύτερος φίλος, άντρας, πατέρας, αδερφός, γιος που θα μπορούσε να χε ο καθένας μας… μα πάνω απ’ όλα ο Dj της καρδιάς μας DECIBEL!!

Για μας ζεις αιώνια… Σε αγαπάμε εγώ, η Μάρθα μας και η Δήμητρα μας!! Θεέ μου να μου τον προσέχεις…» έγραψε στον λογαριασμό της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This