Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Καταγγελία: Καμία τήρηση των μέτρων στα υπεραστικά λεωφορεία που ταξιδεύουν με πληρότητα 100%!

Μια καταγγελία και δύο φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστρια του newsbreak.gr (είναι η κυρία Ε.Π. και τα στοιχεία της βρίσκονται στη διάθεση κάθε αρμόδιας αρχής) δείχνει το μεγαλείο της κρατικής αδιαφορίας όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός κάνει λόγο για ατομική ευθύνη σε σχέση με την πανδημία και με την υποχρέωση που έχουν πολίτες και φορείς να τηρούνε αυλαβικά τα μέτρα προστασίας.

Από ότι φαίνεται εδώ υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά! Και αυτό διότι ναι μεν οι πολίτες και οι επαγγελματίες κινδυνεύουν με πρόστιμα σε περίπτωση που είναι απείθαρχοι, οι συγκοινωνίες όμως είναι μια άλλη (πονεμένη) ιστορία.

Και αυτό αποδεικνύεται με τις εικόνες που μας έστειλε η κυρία Ε.Π. χθες 30 Νοεμβρίου από το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ  Ναύπλιο – Αθήνα το οποίο ήταν ασφυκτικά γεμάτο, μεταφέροντας ακόμα και όρθιους, εν μέσω πανδημίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία η υποχρέωση πληρότητας κατά 40% πήγε περίπατο με τους επιβάτες να δυσανασχετούν και να διαμαρτύρονται μια και όταν ξεκίνησε το ταξίδι δεν υπήρχε κενή θέση με αποτέλεσμα οι επιβάτες να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον.

Και το ερώτημα είναι απλό και σαφές: Ακούει κανείς;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ