Κίνηση ανθρωπιάς για το παιδικό χωριό SOS

Must Read

Σε μία αξιέπαινη κίνηση ανθρωπιάς προέβη η οικογένεια του Ανδρέα Παπαμιμίκου και της Σόνιας Σαββίδη που συνέβαλλαν στο κάλεσμα για την σωτηρία του παιδικού χωριού SOS που βρίσκεται στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα προχώρησαν στην κάλυψη όλων των εξόδων θέρμανσης του κτιρίου για όλο το διάστημα του χειμώνα συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο παιδικό χωριό SOS που ελέω πανδημίας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, με τις προσφορές, τις δωρεές οικονομικές και υλικές να έχουν μειωθεί κατά 80% κάτι που κάνει δύσκολες τις συνθήκες. Μάλιστα, προ ημερών το Σωματείο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητούσε τη βοήθεια όλων των πολιτών ώστε να… σωθούν τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητές Φίλες και Φίλοι, μέλη και συμπαραστάτες του Ελληνικού Παιδικού Χωριού. Τον Ιανουάριο του 2020 το Σωματείο μας συμπλήρωσε 32 χρόνια συνεχούς προσφοράς στον τομέα της Παιδικής Προστασίας, μια πορεία δύσκολη και επίπονη, κατά την διάρκεια της οποίας πολλές φορές αντιμετωπίσαμε δυσκολίες και προβλήματα που στην αρχή φαίνονταν μεγάλα και ανυπέρβλητα, όμως όλοι μαζί καταφέραμε να τα προσπεράσουμε και να τα επιλύσουμε. Μπορεί να βραχήκαμε αλλά καταφέραμε να περάσουμε απέναντι και να βγούμε στην ακτή.

Όλη αυτή η πορεία είχε ένα και μοναδικό αποδέκτη ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, τα 200 και πλέον παιδιά που είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε, να φροντίσουμε και να μεγαλώσουμε. Και τώρα να καμαρώνουμε για την πορεία τους. Κάθε μέρα αποτέλεσε μια διαφορετική και δημιουργική μέρα, ένα ταξίδι συναισθημάτων και ψυχικής ανάτασης.

Σε αυτό το ταξίδι υπήρξαμε όλοι συνοδοιπόροι, μέλη, φίλοι του σωματείου , ανώνυμοι και επώνυμοι, εταιρείες, και επιχειρήσεις που στάθηκαν στο πλάι μας και θέλησαν να κάνουν αυτό το ταξίδι μαζί μας.

Από τον Μάρτιο του 2020 λόγω της ενδημούσης πανδημίας, τον περιορισμό των μετακινήσεων, της απαγόρευσης διενέργειας εκδηλώσεων, των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων που επιβάλλεται να τηρούμε στο Σωματείο μας (περιορισμός επισκέψεων, αναστολή λειτουργίας της εκκλησίας μας κλπ) και της γενικής οικονομικής κατάστασης που αντιμετωπίζει η Ελληνική Κοινωνία εξαιτίας της πανδημίας, βιώνουμε την πρωτόγνωρη μείωση σε ποσοστό 70%-80%, τόσο των χρηματικών δωρεών και των χορηγιών, όσο και των προσφορών σε τρόφιμα και προϊόντα, καθώς και την μείωση της ετήσιας κρατικής επιχορήγησης που λαμβάνει το Σωματείο μας περίπου 80% σε σχέση με τα προηγούμενα έτη».

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ:

ΤΗΛ. 2310-233033
2310-678460

Email: [email protected]

ΛΟΓ.ΤΡΑΠ. ΕΘΝΙΚΗ: GR1501102120000021229604190

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR78 0172 2380 0052 3800 3332 696

EUROBANK: GR7802602320000520100436403

ALPHA BANK: GR8101407010701002101162926

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This