Ο κορωνοϊός αποτελείωσε μία οικογένεια στην Θεσσαλονίκη – Μέσα σε 48 ώρες «έφυγαν» ένας 50χρονος, η μητέρα και η γιαγιά του

Ο 50χρονος δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα

Must Read

Ανείπωτη τραγωδία «χτύπησε» μία οικογένεια στην Θεσσαλονίκη, που μέσα σε 48 ώρες θρήνησε τρία μέλη της, τα οποία έχασαν την δύσκολη μάχη με τον «αόρατο εχθρό».

Την είδηση έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Πατήρ Γεώργιος Αντωνίου, δημοσιογράφος, εφημέριος του Αγίου Γεωργίου Προμπονά, ο οποίος ενημερώθηκε αργά χθες το βράδυ, απο συγγενικό του πρόσωπο που γνώριζε την άτυχη οικογένεια.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, ένας 50χρονος, πατέρας δυο παιδιών, που δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, «έσβησε» χθες το βράδυ, γύρω στις 11 στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, από τις επιπλοκές που προκάλεσε ο κορωνοϊός, ενώ την ίδια ώρα έφυγε από την ζωή και η μητέρα του, με την οποία ζούσαν στο ίδιο σπίτι. Μία ημέρα πριν είχε φύγει η γιαγιά του έχοντας δώσει σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό.

Η ανάρτηση του πατέρα Αντωνίου

«Λίγο πριν απο τις 11 το βράδυ της Παρασκευής 4/12, με ειδοποίησαν να μνημονεύσω έναν “ήσυχο γίγαντα”, μόλις 50 χρόνων, δάσκαλο, με δύο ανήλικα παιδιά. Έφυγε μόνος στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, νικημένος απο τον κορωνοϊό. Τον έλεγαν Γιώργο και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Χθες, την ίδια ώρα-στις 11 το βράδυ- έφυγε η μητέρα του η Άννα. Καί προχθές η γιαγιά Σεβαστή. Άς είναι αναπαυμένες οι ψυχές τους σε Χώρα Ζώντων. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια απο καρδιάς στον αδελφό μου Τζόρνταν για την τραγωδία που κτύπησε τα συγγενικά του πρόσωπα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε αποκαλύψει σε ταινία της ποιο άρωμα φορούσε και στη ζωή της- Δεν το αποχωρίστηκε ποτέ

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πάντοτε μοσχοβολούσε και αυτό οφειλόταν στο ακριβό της άρωμα.Aπό την Έλενα ΦάκουΜάλιστα η ηθοποιός είχε αποκαλύψει...

More Articles Like This