Οι γουρούνες επιστρέφουν πάλι στα… νησιά

Must Read

Επιστρέφουν στους δρόμους των τουριστικών περιοχών οι «γουρούνες», όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Ο υφυπουργός, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, χαρακτήρισε παράλογο το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας των τετράτροχων οχημάτων έως 125cc, γνωστών και ως «γουρούνες», τα οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στις τουριστικές περιοχές.

«Να θυμίσω ότι πρόκειται για οχήματα, που έχουν εγκριθεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαθέτουν άδεια κυκλοφορίας και πληρώνουν ετήσια τέλη κυκλοφορίας. Θα καταργήσουμε άμεσα αυτήν την καθολική απαγόρευση», δήλωσε ο κ. Κεφαλογιάννης, που έδωσε τέλος σε έναν ακόμη νόμο που είχε επιβάλει η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά το πού θα κυκλοφορούν οι «γουρούνες», ο υφυπουργός είπε ότι η αρμοδιότητα γι’ αυτό πιθανώς θα παραμείνει στους δήμους.

«Ο οικείος Δήμος στην περιοχή αρμοδιότητάς του μπορεί να διατηρήσει τη δυνατότητα να θέτει περιορισμούς στην κυκλοφορία αυτών των οχημάτων, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 52 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This