Και όμως, βουλευτής είχε αποκαλύψει τον προδότη

Από τις 23 Φεβρουαρίου 2017

Must Read

Οι καταιγιστικές εξελίξεις με το θέμα των Ελλήνων υπηκόων που έκαναν κατασκοπεία για λογαριασμό της Τουρκίας, μας θύμισαν ότι η όλη υπόθεση είχε ξεκινήσει από την καταγγελία του πρώην βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος είχε καταγγείλει με ερώτηση του στην βουλή την δράση του κατασκόπου.

Παραθέτουμε αυτούσια την ερώτηση. Σήμερα ο Νικολόπουλος δικαιώνεται στο ακέραιο.

Ο κ. Νικολόπουλος απηύθυνε την 23η Φεβρουαρίου 2017 την ακόλουθη ερώτηση με τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου στον Υπουργό Εσωτερικών:

Θέμα: «Πρωτοφανής φανατισμός από υπάλληλο του Τουρκικού Προξενείου στην Ρόδο»
Άτομο με όνομα Sebahattin Bayram έχει αναρτήσει στο facebook σύμβολα του τουρκικού εθνικισμού, την ψευτοσημαία της «ανεξάρτητης Δυτ.Θράκης» κλπ και παράλληλα δηλώνει «απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών του Αριστοτελείου Π.Θ» με καταγωγή από το χωριό Σώστης Ροδόπης και «τόπο διαμονής την Ρόδο».

Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάσθε:
1. Πώς αντιδρούν και ανταπαντούν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Ελληνικού Κράτους και οι συναρμόδιοι Υπουργοί όταν ένας Έλληνας πολίτης- και περισσότεροι- (που έχει σπουδάσει με έξοδα του ελληνικού κράτους) να προπαγανδίζει δημοσίως, με σύμβολα μίσους και με ψευτοσημαίες τον ακρωτηριασμό περιοχών της Ελλάδας από τον Εθνικό κορμό, δουλεύοντας σε ξένη διπλωματική αποστολή στην χώρα μας;
2. Προβλέπονται κυρώσεις, εάν ναι, θα υπάρξουν και ποιές;
3. Ποια υπηκοότητα έχει αυτό το άτομο;
4. Αληθεύει ότι είναι υπάλληλος του Τουρκικού προξενείου στην Ρόδο;
Ο ερωτών βουλευτής
Νίκος Ι. Νικολόπουλος
Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού
Κόμματος Ελλάδος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This