Το ωράριο και ο τρόπος λειτουργίας για τα κέντρα περιποίησης νυχιών – Τι SMS πρέπει να στείλετε

Τα μέτρα και οι αποστάσεις για τα «νυχάδικα»

Must Read

Τα κέντρα υπηρεσίας μανικιούρ και πεντικιούρ επιστρέφουν σε λειτουργία από Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, όπως έγινε γνωστό από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείο Ανάπτυξης, η λειτουργία των υπηρεσιών που αφορούν νύχια, θα είναι αντίστοιχη με αυτή των κομμωτηρίων.

Υπηρεσίες μανικιούρ πεντικιούρ με ΚΑΔ: 96.02.13.04
Υπηρεσίες ποδολογίας και καλλωπισμού νυχιών με ΚΑΔ: 96.02.13.05

Τα μέτρα

Όπως και πριν το lockdown, οι πολίτες θα προσέρχονται στον χώρο μόνο με ρανετβού το οποίο θα κλείνουν τηλεφωνικά ή μέσω διαδικτύου. Η απόσταση ανάμεσα στις θεσεις εργασίας πρέπει να είναι 2 μέτρα, ενώ ανάμεσα στους πελάτες πρέπει να υπάρχει διαχωριστικό τύπου πλέξιγκλας. Επιπλέον, τα άτομα που θα επιτρέπεται να βρίσκονται στον χώρο, είναι 4 έως 100 τ.μ., ενώ για χώρους άνω των 100 τ.μ. το όριο είναι ένα άτομο ανά 15 τ.μ. Φυσικά η μάσκα είναι υποχρεωτική για εργαζόμενους και πελάτες, ενώ το προσωπικό υποχρεούται να φοράει γάντια μιας χρήσης.

Ωράριο Λειτουργίας

Το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 07:00 έως τις 21:00 και είναι προαιρετικό, όπως και η λειτουργία για τις Κυριακές 20 και 27 Δεκεμβρίου, όσα καταστήματα επιθυμούν, μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά.

SMS

Tέλος, προκειμένου να μεταβείτε σε κέντρο περιποίησης νυχιών πρέπει να στείλετε SMS με τον κωδικό «2» στο 13033.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This