Σάββατο 8/5/2021

Η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα σε ΑμΕΑ καρκινοπαθή παρά τις εκκλήσεις του για ρύθμιση

Οι υπάλληλοι δήλωσαν αναρμόδιοι και ο διευθυντής… έλλειπε

Στους χαλεπούς αυτούς καιρούς που ζούμε, υπάρχουν άνθρωποι που μάχονται να κρατηθούν στη ζωή, μαστιγωμένοι από την κρατική αναλγησία.

Εν μέσω πανδημίας κι ενός δύσκολου χειμώνα, η ΔΕΗ απειλεί με διακοπή ρεύματος έναν καρκινοπαθή που δεν κατάφερε να είναι συνεπής στην ρύθμιση που είχε για τις οφειλές του.

Ο καρκινοπαθής που έχει αναπηρία 80%, είναι διαβητικός τύπου Β και δικαιούχος του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στη ρύθμιση λόγω οικονομικών δυσχερειών στην πρώτη καραντίνα. Σύμφωνα με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Μακεδονίας – Θράκης που έκανε την καταγγελία, έγινε παρέμβαση στη ΔΕΗ και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ενώ στη συνέχεια κατατέθηκε αίτημα για αποπληρωμή του χρέους του που είναι 1.965 ευρώ, έναντι 30 ευρώ τον μήνα.

Ο Σύλλογος καταγγέλει ότι αντί αυτού όμως στάλθηκε καταγγελία σύμβασης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας. Σε νέα επικοινωνία με του Συλλόγου με τη ΔΕΗ, οι υπάλληλοι δήλωσαν αναρμόδιοι ενώ ο διευθυντής… έλλειπε. Στην ανάρτησή του στο Facebook ο Σύλλογος ζητά να παρέμβει άμεσα το αρμόδιο υπουργείο.

Η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα σε καρκινοπαθή με 80% αναπηρία που στο πρώτο lockdown δεν πλήρωσε τη ρύθμιση λόγω οικονομικής…

Posted by Σύλλογος Καρκινοπαθών Μακεδονίας Θράκης on Tuesday, December 15, 2020

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ