Ελεύθερος μέχρι τη δίκη του ο 47χρονος που κατηγορείται ότι βιντεοσκόπησε τους ανιψιούς του σε σεξουαλική συνεύρεση

Επιμένει στον ισχυρισμό του ότι σκοπός του ήταν να χρησιμοποιήσει το εν λόγω βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο

Must Read

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μη φύγει από τη χώρα αφέθηκε ο 47χρονος Ροδίτης που τράβηξε βίντεο με τον βιασμό του ενός ανιψιού του, ηλικίας 13 ετών, από τον άλλο, ηλικίας 18 ετών!

Ο θείος των δύο αγοριών που κατηγορείται για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, ισχυρίστηκε, κατά την απολογία του στην τακτική ανακρίτρια Ρόδου, ό,τι είχε πει και προανακριτικά, δηλαδή ότι τον Δεκέμβριο του 2019 τράβηξε βίντεο τους ανηλίκους με σκοπό να ενημερώσει σχετικά τον αδελφό του και πατέρα των δύο παιδιών, επειδή, χωρίς οπτικό υλικό, δεν θα πίστευε όσα θα του έλεγε! Τόνισε πως δεν είχε κακή πρόθεση, ούτε σκοπό να βλάψει κάποιον και πως το έκανε για να μην επαναληφθεί στο μέλλον κάτι ανάλογο και για να πάρει ο αδελφός του τα κατάλληλα μέτρα, μια και τα δύο ανίψια του αντιμετωπίζουν νοητικά προβλήματα.

Επίσης, διευκρίνισε ότι αυτός φρόντιζε τον 18χρονο μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή του από πολύ μικρή ηλικία, μετά τον χωρισμό των γονιών τους.

Η δικογραφία σχηματίστηκε ύστερα από καταθέσεις της μητέρας των δύο παιδιών, που δόθηκαν για άλλη -παρόμοια- υπόθεση που απασχόλησε τις Αρχές τον περασμένο Αύγουστο. Τότε έγινε ένα ακόμα περιστατικό ερωτικής περίπτυξης μεταξύ των δύο παιδιών, στο οποίο δεν ήταν παρών ο θείος τους, αλλά ένας 20χρονος φίλος του 18χρονου. Η μητέρα των παιδιών κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και από τις καταθέσεις προέκυψε η βιντεοσκόπηση του καταγγελλόμενου βιασμού τον Δεκέμβριο του 2019.

Έγινε με τη συναίνεσή του

Όπως έγραψε η dimokratiki.gr, το μεσημέρι της 20ής Αυγούστου, φέτος, η μητέρα των δύο αδελφών κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο 13χρονος γιος της έπεσε θύμα βιασμού από τον 18χρονο αδελφό του και τον συνομήλικο φίλο του, προσθέτοντας ότι τα δύο παιδιά της αντιμετωπίζουν νοητικά προβλήματα. Ο 18χρονος, που νοσηλεύεται εδώ και τρεισήμισι μήνες σε ψυχιατρική κλινική φυλακής, αρνήθηκε στην απολογία του την κατηγορία του βιασμού, αλλά παραδέχτηκε τη σεξουαλική πράξη, υποστηρίζοντας ότι έγινε με τη συναίνεση του ανήλικου αδελφού του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This