Έκαψαν τις Μυκήνες με ρευματοκλοπή! Διέσυραν την χώρα διεθνώς!

Η έκθεση των εμπειρογνωμόνων της Πυροσβεστικής δείχνει ως αίτιο της πυρκαγιάς γυμνό καλώδιο απο ρευματοκλοπή!

Must Read

Πόρισμα – καταπέλτης για την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδος και τον δήμο.
Μεγάλη δικαίωση της εφημερίδας «δημοκρατία» που αποκάλυψε την υπόθεση!

Γίναμε παγκοσμίως ρεζίλι από μία χούφτα ανεύθυνων – υπευθύνων που κάλυπταν μία εγκληματική δραστηριότητα. Έκαναν ρευματοκλοπή για να τροφοδοτήσουν το φυλάκιο στον τάφο του Ατρέα, δύο καντίνες και τα ΕΛΤΑ! Οχετός ψεμάτων ακόμα και με εξώδικα από τους αρμοδίους!

Η προϊσταμένη της εφορείας αρχαιοτήτων Αργολίδος, μιλούσε μάλιστα για «φωτιά ΕΞΩ από τον αρχαιολογικό χώρο, πολύ κοντά όμως σε αυτόν, από σημείο το οποίο ήταν καλά κρυμμένο και αθέατο με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει», Σε εξώδικο που είχε αποστείλει στην εφημερίδα Δημοκρατία!

Το σημείο από το οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά λόγω του καλωδίου ρευματοκλοπής

Το πόρισμα όμως σύμφωνα με πληροφορίες, κάνει λόγο για γυμνό καλώδιο από την παράνομη ρευματοκλοπή! Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αυγής, η έκθεση των εμπειρογνωμόνων της Πυροσβεστικής δείχνει ως αίτιο της πυρκαγιάς που απείλησε τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών γυμνό καλώδιο απο ρευματοκλοπή! Το οποίο απέκρυψαν τόσο η υπουργός πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, όσο και η Άλκηστη Παπαδημητρίου.

Δηλαδή η Άλκηστις Παπαδημητρίου, προϊσταμένη της εφορείας αρχαιοτήτων Αργολίδος με εξώδικο της προσπαθούσε να δημιουργήσει θεωρίες συνωμοσίας, για δήθεν εμπρησμό προκειμένου να καλύψει τις τεράστιες ευθύνες της! Τώρα φυσικά το λόγο τον έχει η ελληνική δικαιοσύνη.

Η Άλκηστις Παπαδημητρίου, προϊσταμένη της εφορείας αρχαιοτήτων Αργολίδος

Σάλος έχει προκληθεί από το πόρισμα της Πυροσβεστικής (70 σελίδων παρακαλώ) για την πυρκαγιά στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών τον περασμένο Αύγουστο, η διαπίστωση ειδικότερα, από τους πραγματογνώμονες ότι ένα καλώδιο ρευματοκλοπής ευθύνεται για την καταστροφή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ηλεκτροδοτούνταν παράνομα το φυλάκιο στον τάφο του Ατρέα, καντίνες που λειτουργούν στο πάρκινγκ του αρχαιολογικού χώρου και το περίπτερο των ΕΛΤΑ.

Το πόρισμα των αξιωματικών της Πυροσβεστικής που έχει στα χέρια του πλέον ο εισαγγελέας αναμένεται να ανοίξει τον κύκλο των δικαστικών ερευνών για την αναζήτηση ευθυνών όσον αφορά την πυρκαγιά που έθεσε σε κίνδυνο έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της χώρας, όπως και να επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα της ανενεργού πυροπροστασίας των Μυκηνών, που έχει ουσιαστικά παγώσει από το 2006, καθώς το έργο «Συντήρηση – στερέωση – ανάδειξη των μνημείων της ακρόπολης των Μυκηνών και του ευρύτερου περιβάλλοντος χώρου», που εγκρίθηκε από το ΚΑΣ με σχετική απόφαση στην 13 /18.04.2006 Πράξη, δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Να σημειωθεί ότι η κυρία Παπαδημητρίου είναι επικεφαλής της εφορείας αρχαιοτήτων Αργολίδας πάνω από 10 χρόνια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This