Ο γάτος του κυρ-Μπάμπη έκανε άνω κάτω την Κουτροκόη στο Open

Must Read

Ακόμα και ο γάτος διαφωνούσε με αυτά που έλεγε… το αφεντικό του, γι’ αυτό και τον διέκοπτε συνεχώς. Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν χθες στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο Open, όταν ο γάτος του βουλευτή της Ν.Δ. Μπάμπη Παπαδημητρίου νιαούριζε και τριγύριζε στα πόδια του την ώρα που ανέπτυσσε στον αέρα της εκπομπής από το σπίτι του τις θεωρίες του για την κυβερνητική παρέμβαση στην πανδημία, κάνοντας «άνω κάτω» την Ντόρα Κουτροκόη και τον Ακη Παυλόπουλο. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης και της αντιπαράθεσής του με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπαλάφα, που βρισκόταν στο απέναντι παράθυρο, άρχισαν ξαφνικά να ακούγονται νιαουρίσματα! Εκπληκτοι οι παρουσιαστές άρχισαν να αναζητούν στο στούντιο τον ύποπτο υπαίτιο της… ηχορύπανσης, μη μπορώντας να κρύψουν τα γέλια τους! Στη αρχή νόμιζαν πως ο απρόσκλητος επισκέπτης ήταν στο σπίτι του κ. Μπαλάφα, ο οποίος προσπαθούσε να καταλάβει τι συμβαίνει, μιας και ο «κύριος Μπάμπης» έκανε τον Κινέζο!

Ήταν δε τόσο η αμηχανία του Μπάμπη Παπαδημητρίου για τον γάτο που τριγυρνούσε στα πόδια του, που, όταν του δόθηκε ο λόγος για να καλημερίσει τον συνάδελφό του στο άλλο παράθυρο απέναντι, τον αποκάλεσε… κύριο Μπαλάσκα.

Κι όταν ο Παυλόπουλος του θύμισε το όνομα του καλεσμένου, ο βουλευτής της Ν.Δ. του απάντησε: «Συγγνώμη, είχα αλλού το μυαλό μου… Έπρεπε να πείσω τον γάτο να περιμένει».

«Α, δικός σας είναι ο γάτος, γιατί εμείς τον χρεώσαμε στον κ. Μπαλάφα» αντέτεινε ο παρουσιαστής, με τον βουλευτή της Ν.Δ. να «καρφώνεται» ακόμα περισσότερο, όταν έκανε νεύμα στον γάτο να σωπάσει και να πάψει να νιαουρίζει! Μα καλά, κύριε Μπάμπη, τόσο κακό ήταν να πείτε από την αρχή να πείτε ότι δικό σας ήταν το γατί, που πρωταγωνίστησε στο πρωτοφανές για τα τηλεοπτικά ευτράπελο; Να την πληρώσει χωρίς να φταίει ο κ. Μπαλάφας;

Ένας γάτος, γάτος πονηρός, εξανέστη, λοιπόν, με τόσα που ακούει κάθε μέρα στα δεκάδες τηλεοπτικά παράθυρα που βγαίνει ο κύριός του και αποφάσισε να κάνει την επανάστασή του.

«Αχ, καημένε γάτο μου, την έχεις πια βαμμένη, του έθνους τα λαγωνικά στην έχουνε στημένη», που έλεγε στον «Μαύρο γάτο».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This