Φιλανθρωπικός τηλεμαραθώνιος από την ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με την συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη

Must Read

Στον φιλανθρωπικού χαρακτήρα τηλεμαραθώνιο, με τίτλο «Μαζί από απόσταση», που διοργάνωσαν η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, συμμετείχε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι, καθώς βρισκόμαστε μπροστά σε αυτά τα πολύ διαφορετικά Χριστούγεννα, η αλληλεγγύη προς τον πιο αδύναμο αλλά και η προστασία της δημόσιας υγείας είναι τα ζητούμενα, και χαιρέτισε την πρωτοβουλία των νεολαίων του κόμματος για τη διοργάνωση του τηλεμαραθωνίου, δίνοντας συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές της. «Η κοινωνική δράση και ο εθελοντισμός είναι ο δικός μας πολιτικός ακτιβισμός» είπε, ενώ τόνισε ότι πιστεύει στη δύναμη της «καλής πράξης» και οι πολλές προσωπικές πρωτοβουλίες συμπληρώνουν την παρέμβαση του κράτους, που δεν μπορεί ποτέ να είναι τέλεια.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης και στους οργανισμούς τους οποίους ενίσχυσε ο
τηλεμαραθώνιος: Το περιοδικό δρόμου «Σχεδία», το οποίο πωλείται στους δρόμους από διαπιστευμένους πωλητές προερχόμενους από ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες, που αποκομίζουν το 62,5% των εσόδων από την πώληση, του οποίου, μάλιστα, δήλωσε αναγνώστης.

Το Υπνωτήριο Αστέγων των Γιατρών του Κόσμου, που οργανώνει δομές άμεσης φιλοξενίας οι οποίες καλύπτουν επείγουσες στεγαστικές ανάγκες όσων διαβιούν στον δρόμο, ενώ παράλληλα παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης και συνδρομής, έχοντας στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και την πρόληψη φαινομένων περιθωριοποίησης και κοινωνικού αποκλεισμού. Το Δείπνο Αγάπης, μια πρωτοβουλία που ελήφθη πριν από έξι χρόνια, χάρη στην οποία διανέμονται τροφή και είδη πρώτης ανάγκης σε άστεγους συμπολίτες μας που διαβιούν στον ευρύτερο χώρο του κέντρου της πρωτεύουσας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This