«Όσο υπάρχουν άνθρωποι»! Ζευγάρι ανέργων βρήκε 15.000 ευρώ και τα παρέδωσε

Must Read

Ηχηρή απόδειξη ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι και ότι το ελληνικό φιλότιμο παραμένει ζωντανό αποτελεί η πράξη αλτρουισμού ενός ζευγαριού ανέργων στη Θεσσαλονίκη, το οποίο βρήκε ένα τσαντάκι με 15.000 ευρώ και το παρέδωσε!

Παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δεν σκέφτηκαν ούτε λεπτό να κρατήσουν τα χρήματα, και έτσι πήγαν αμέσως στην Αστυνομία.

Ο λόγος για τη 47χρονη Ρένα Μαρκοπούλου, η οποία πριν από λίγες ημέρες βρήκε ένα μαύρο τσαντάκι στο πεζοδρόμιο της οδού Εθνικής Αντίστασης στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Οταν το άνοιξε διαπίστωσε ότι μέσα υπήρχε μεγάλο χρηματικό ποσό. Παρότι έψαξε να βρει κάποιο στοιχείο για να ανακαλύψει τον ιδιοκτήτη του χρηματικού ποσού, δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, επικοινώνησε με τον επίσης άνεργο σύζυγό της και από κοινού αποφάσισαν να το παραδώσουν στην Αστυνομία. Όταν πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους ενημερώθηκαν ότι ένας 40χρονος είχε δηλώσει πως έχασε ένα μαύρο τσαντάκι με χρήματα που ανήκαν στην επιχείρηση στην οποία εργαζόταν και τα οποία προορίζονταν για την αγορά εμπορεύματος.

Ο άνδρας, αφού ενημερώθηκε για την αξιέπαινη πράξη του άνεργου ζευγαριού, έσπευσε στο τμήμα και παρέλαβε το τσαντάκι. Η 47χρονη έλαβε από την επιχείρηση το ποσό των 550 ευρώ ως «ευχαριστώ» για την πράξη της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This