Μυστήριο με τον δημοτικό υπάλληλο Κώστα Δασκάλου που βρέθηκε νεκρός σε πηγάδι

Η μέρα που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά τη λιποθυμία του

Must Read

Τραγικός επίλογος για τον 40χρονο δημοτικό υπάλληλο, Κώστα Δασκάλου ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 24 Νοεμβρίου στην Καβάλα.

Οι αστυνομικές αρχές είχαν ξεκινήσει έρευνες, ενώ ομάδα εθελοντών, εντόπισε το άψυχο σώμα του 40χρονου άνδρα μέσα σε πηγάδι στην περιοχή Περιγυάλι. Σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, καθώς ο  νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του από πνιγμό μέσα στο πηγάδι, ενώ στο σώμα του δεν βρέθηκαν εκδορές, κακώσεις και κατάγματα. Το πτώμα του άτυχου δημοτικού υπαλλήλου βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη και στο σημείο κλήθηκε ο πατέρας του για να τον αναγνωρίσει. Στην τσέπη του βρέθηκαν δύο σύριγγες ινσουλίνης.

Την ίδια στιγμή, μυστήριο επικρατεί για το τι συνέβη στον νεαρό άνδρα τη μέρα που εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με τον πατέρα του εκείνη τη μέρα ο δημοτικός υπάλληλος είχε φύγει από το σπίτι για να πάει στη δουλειά του, όταν λίγη ώρα αργότερα ο πατέρας του τον βρήκε λιπόθυμο στον δρόμο. Στο σημείο είχαν σπεύσει άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και είχε κληθεί ασθενοφόρο. Ο πατέρας του νεαρού άνδρα υποστηρίζει ότι έφυγε από το σημείο για να βρει κάποιο έγγραφο και όταν επέστρεψε, ο γιος του δεν ήταν εκεί. Οι αστυνομικοί του είπαν ότι αισθάνθηκε καλύτερα και έφυγε. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του, μέχρι χθες που εντοπίστηκε τελικά νεκρός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This