Με διαφορετικό τρόπο δόθηκαν φέτος τα 1.200 Χριστουγεννιάτικα γεύματα του Δήμου Αθηναίων σε άστεγους

Must Read

Η πανδημία του κορωνοϊού όπως ήταν φυσικό είχε αντίκτυπο κα στο φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι των αστέγων, το οποίο δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί όπως το ξέραμε. Έτσι ο Δήμος Αθηναίων επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο ώστε να μην μείνει ούτε ένας, χωρίς εορταστικό γεύμα.

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου μια συντονισμένη επιχείρηση διανομής 1.200 Χριστουγεννιάτικων γευμάτων, σε όλες τις δομές του Δήμου Αθηναίων που φιλοξενούν άστεγο πληθυσμό, στο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων, στον Ξενώνα Άστεγων Τοξικοεξαρτημένων και σε αλλες δομές της πόλης {Σπίτι του Ηθοποιου, Ξενώνας Κακοποιημένων Γυναικών , Εστία των Αθηνών κ.α.), αλλά και στους ανθρώπους που βρίσκονται στο δρόμο. Oι ομάδες streetwork του Κ.Υ.Α.Δ.Α. «σαρώνουν» μεγάλες περιοχές κυρίως του κέντρου της Αθήνας αλλά και σε γειτονιές, ώστε και οι άστεγοι που παραμένουν στους δρόμους, να έχουν την ευκαιρία να νιώσουν, λίγη από τη θαλπωρή των γιορτών με ένα ζεστό, γιορτινό γεύμα.

Τα γεύματα είναι μία προσφορά του FAIRY και της P&G.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This